So long live us

Sitter och typ skriksjunger mer i All Time Low – The Reckless and the Brave just nu. Kan definitivt tänka mig att Billie skulle kunna spela den ♥ (alltså inte Armstrong, den andra Billie)
 
Igår såg vi en film som heter Haunting in Connecticut eller något sånt, kommer inte ihåg exakt. Den handlar om en familj som hyr ett hus i Connecticut, för att vara närmre sjukhuset där tonårssonen får behandling mot sin cancer. Han bor i källaren för att han kände sig dragen dit, och sakta men säkert inser de att det är något fel på huset...
 Den var jättebra, och storyn var jättebra och fin på något sätt. (Och en av mina älsklingar, Kyle Gallner, var ju med... han spelade tonårssonen och han är så asdfgsdfg fiiiin *-*) Det är ju en skräckfilm och både Elvira och Paprika har sett den. Ryckte till många gånger, faktiskt. Men så är jag ju en sån som rycker till vid plötsliga ljud och sånt, haha xD
 Hatar förresten när det står att filmer är baserade på en verklig händelse, särskilt skräckfilmer. Man blir freaked out samtidigt som man vet att man måste ta allt sånt med en nypa salt. Det är så jävla svårt att tänka bort det, if you know what I mean?
 
VET NI VAD SOM HÄNDE NÄR VI STÄNGDE AV DÅ? De visade TWIN FUCKING PEAKS PÅ TV. Jag satt och skrek åt Petter att stänga av. (För er som inte vet det är jag livrädd för den tv-serien pga en snubbe som heter Bob. Om ni har sett den förstår ni mig nog.) Så jääävla läskigt! Satt typ och gömde mig under en filt och var mer rädd för att de visar Twin Peaks på tv igen än för filmen en stund, haha.
 
 
Idag kom mina Kerrang!-nummer så jag var jätteglad. Satt och läste igenom dem och skrek av lycka när Ben Bruce och All Time Low inte var på samma papper ♥ har inte gjort så mycket mer än att läsa Kerrang! idag faktiskt, inte mer än att duscha. Ska skriva lite tror jag. Ta med skrivhäftet ut och sitta ute på altanen eller något... Eller läsa min bok... idk yet, vi får la se. (Läser för övrigt Sankta Psyko, om det är någon som bryr sig. Och ja, jag tycker den är ganska bra och lite spännande.)

Kommentarer
Postat av: Nyancat

Scary owo min syster köpte den boken i Lund x__x


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0