I'm lost in empty pillow talk again

Fick familjen att se på The Dark Knight Rises och jag orkar inte den är så jävla perfekt seriöst liksom åh trilogogin kunde inte ha fått ett bättre slut ♥ (folk säger typ att The Dark Knight är bättre men jag kan inte bestämma mig så jag säger som Petter - The Dark Knight är en grym film, och The Dark Knight Rises är ett grymt avslut c:)
 
Mitt i natten, när folk brukar sova, fixade jag med mina affischer. Min garderob blev typ jättefin ♥ Och hör och häpna - EN VÄGG BLEV TYP TOM. Det finns tre affischer på den. TRE.
 
När klockan slog tolv höll jag och Paprika på i en halvtimme och bara "DET ÄR TISDAAAAG IT'S TUESDAY TUESDAY GOTTA GET DOWN ON TUESDAAAAAAY" och liknande. HAHAHAHAH åh the excitement ♥ Var så jävla hyper att jag började kolla på Dark Shadows och så somnade jag... xD
 
Jag håller typ på att bli sjuk. Igår var jag helt jävla täppt i näsan och hostade som fan. Idag kan jag andas och har nog inte hostat sen jag somnade. Antar att det är något bra xD (Även om jag skulle ha mått hur jävla dåligt som helst så skulle inte det få stoppa mig - jag har väntat för länge på att få träffa min lilla fluffpanda.)
 
Uhhh om typ tre timmar går min buss. SDGFHJKGFDSFGHJHGFDSFGHJGFD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0