Orkar inte

Orkar inte med skolan. Orkar inte försöka andas. Orkar inte veta att vart jag än skriver av mig kommer jag oroa minst en person, vad jag än skriver eller gör. Orkar inte prata. Orkar inte skriva. Orkar inte förklara. Orkar inte vara vaken. Orkar inte sova. Orkar fan ingenting längre.

Kommentarer
Postat av: Moa

Jag vet att jag förmodligen bara är jobbig och ivägen och allt, och jag vet att ingenting jag skulle kunna säga skulle kunna göra någon som helst skillnad någonstans, men jag vill bara att du ska veta att jag hoppas att allt blir bättre för dig. Inget dåligt varar för alltid, även fast det nästan alltid känns så. Trust me on this one. Du förtjänar att vara lycklig, honestly. Du är awesome.

Om jag inte orkar med livet brukar jag alltid lyssna på den här låten:
https://www.youtube.com/watch?v=sA8PaIw5gcE

Det borde du också. Den brukar hjälpa. Jag hoppas att den kan göra lite mer skillnad och säga lite mer än min meningslösa kommentar kan.

Hoppas det löser sig för dig. Ärligt.

Svar: Nejdå, det är du inte alls. Det gör visst en skillnad, somewhat at least - det fick mig att le. Alltså aw, tack. Jag vet, men det känns verkligen som en evighet tills dess. Och yeah, låten var fin. (Dammit har så många band att börja lyssna på haha) Men ja, tack. It does matter, lovar <3
Frida

2012-12-10 @ 23:01:35
URL: http://www.moixa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0