You cannot live a lie

Tycker inte om Takida egentligen, men daymn this song: Takida – Swallow (Until You're Gone)
 
Okej, så igår. Igår skulle jag ha fixat min väska och skrivit ett A4 om uppfinningar. Igår låg jag istället och grät hela dagen. It was just one of those days. Jag flippade ur helt enkelt och var så sjukt labil att jag började gråta för allt, och det blev inte bättre av att det hindrade mig från att få något gjort.
 
Idag åkte jag och pappa till skolan för att gå på SYV-mötet. Det knäckte mig igen, i princip. Han sa att det var jättebra att jag har valt vilken linje jag vill söka till, att jag bara har skola att välja kvar, och han berömde mig lite för att jag sa att jag tror att jag har ett A i engelska. Sen sa han att jag måste höja något betyg för att vara helt säker på att liksom komma in, och han sa också att alla betyg räknades. Så om jag inte kommer få något betyg i syslöjd är jag väl körd.
 
Det knäckte mig totalt. Grät så fort jag kom ut därifrån och bad pappa om att låta mig åka hem och blev i princip hysterisk när han sa att jag måste vara i skolan. Jag stod mitt på skolgården, ja. Han lät mig följa med hem. Pratade med mamma och yeah haha jag kommer inte få gå linjen jag verkligen vill gå på nu. Jag kommer inte kunna höja något betyg nu, inte när jag har problem med att bara få behålla de betyg jag nu. Känns ju jättebra och får mig inte alls att hata precis allt igen, nejnej.
 
Idag har jag också spelat Sims, The Witch's House (kom aslångt!?!?!?!??), pratat med Paprika (oh dear god what's wrong with us HAHAHAHHAHAH) och läst. Jag måste ju läsa ut del två i Dexter-serien snart, haha. Vill läsa The Hobbit ju! Och förresten, på söndag ska jag se Breaking Down pt. II och jag har upptäckt att jag fortfarande skrattar åt att Taylor (Lautner) ser ut som en lama ♥
 
För övrigt så spelade de Green Day – Sex, Drugs & Violence på Rockklassiker imorse och så bråkade Jonas med Ronnie om Green Day ("Jamen jag läste i en tidning att de i stort sett snor alla sina idéer och tar efter Stiff Little Fingers..." "MEN DÅ ÄR JU DIN ÅSIKT OCKSÅ SNODD!?!??!?!!?!?") och på Morgonchock ringde de en f.d. fångvakt och började fråga ut honom om säkerheten på anstalten (för de skulle frita lite folk), och så snackade de om varför Mikael Persbrandt blev bortklippt från The Hobbit. HAHAHAHAHAHAHA alltså åh det var det roligaste på hela dagen, seriöst xD

Kommentarer
Postat av: Moa

MEN ALLTSÅ ALLVARLIGT CAN I JUST PUNCH YOUR SYV IN THE FREAKING FACE ASJFDSDIF USCH VAD UPPRÖRD JAG BLIR

SYV:en ska ju bara uppmuntra och stödja en i ens val, inte vara alldeles "höj en massa betyg annars vet man aldrig O.o". GYMNASIEVALET ÄR FUCKING TERRIFYING AS IT IS. (sorry for ranting. Jag blir bara upprörd när folk inte inser att det de säger kan påverka folk negativt istället för tvärtom MEN TACK FÖR ALL ÖKAD PRESS liksom -.-).

Har de börjat räkna alla betyg nu? När jag sökte in till gymnasiet tog de bort typ det ämnet man hade sämst betyg i, har jag för mig. That sucks. D:

Tror inte du ska oroa dig så mycket dock. Folk blåser upp de där betygskraven mer än nödvändigt, tror jag. Jag menar, alla sa att det skulle vara JÄTTESUPERMEGASVÅRT att komma in på samhäll, typ "har du inte över 200 poäng har du inte en suck", men de flesta som går i min klass hade typ medelmåttiga betyg och de kom in utan problem (och då bor jag ändå i en mikroskopisk kommun där det BORDE vara stor konkurrens - du borde väl ha ett mindre smörgåsbord med skolor typ, which means much less pressure och konkurrens c:)

Btw, just out of pure curiosity: vad vill du gå för linje? :3


(sheisse vilken lång kommentar I'M SO SORRY I CAN'T CONTAIN MYSELF DÅLIGA SYVAR GÖR MIG BARA LITE TJURIG SORRY)

Svar: Yeah I know, I'm fucking scared ;w; (jamen precis, it's okay xD)
Alla betyg ska vara satta idag så yeah :c

Min bror går också sam och mamma sa att han inte hade några problem med att komma in där och att hon hade för sig att han haft lägre betyg (i genomsnitt då) än vad jag har nu owo

Humanistiska med kulturinriktning (det finns ju kultur eller språk och yeah HAHAHAHA jag och andra språk förutom svenska och engelska <333) c:

(It's okay xD)
Frida

2012-12-14 @ 22:22:08
URL: http://www.moixa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0