Gotta get out of this palce because it feels like yesterday

Rubriken har inget med inlägget att göra, as usual.
 
Hade jätteroligt med Darlin' ♥ vi åkte precis allt på Grönan (förutom barnradiobilarna, men ja... vi ville inte döda barnen) och typ Insane flera tusen gånger.
 Vi fick typ två stalkers, vilket var lite roligt men samtidigt lite creepy. I kön till Insane frågade de om det var någon skillnad på färgerna och Darlin' sa att det inte var det och de pratade om dem, och sen ville de ha high fives och bah "Vi ska fucka ur ikväll!" och en av killarna sa att han skulle åka utan säkerhetssaken xD när vi kommit ner igen hade de åkt iväg och vi typ, YEEEY let's just ställa tillbaka sakerna och strunta i att gå ut och åka en gång till!, så vi stod kvar där när de kom tillbaka och de blev helt "MEN HUR I HELVETE KOM NI DIT SÅ SNABBT!?!?!?!" och Darlin' sa att vi var ninjor xD de var tydligen också ninjor, för de gjorde samma sak owo och så när vi åkte radiobilarna stod de i kön och skrek åt oss att ställa oss i kön igen och köra med dem... när vi åkte tekopparna gick de förbi oss men de såg oss inte 8'D
 Efteråt åkte vi tillsammans med mamma och pappa och tankade bilen och köpte godis (eller ja, glass och chips xD) och kollade på G som i gemenskap C:
 
Gissa vad som kom i brevlådan idag? ♥
 
 
 
(yeah, jag är trött och allmänt ful idag men skivan är fin i alla fall)
(btw, beställde saker från CDon för någon dag sen - sakerna finns redan på posten, eller ja ett paket i alla fall, whiii)
 

Hatar förresten Spotify för att det krånglar så mycket och jag har en spellista att göra så jag kan komma igång med en eventuell novell någon jävla gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0