"Vi måste fixa det här på något sätt, för annars kommer du bli deprimerad."

Jag vet inte om jag ska bli rädd eller lättad över att du faktiskt har rätt, och att du vet om det. Jag vet inte heller vad jag ska tycka om det är så.
 

Har ägnat hela dagen till att försöka få liv i min mobil, som la av igår, och sträckläst. Läste ut Bränd och hade tänkt läsa ut hela Eld idag också, men alla kom och störde så jag måste vara uppe hela natten och läsa om jag ska hinna :c
 Men i alla fall, borde städa. FÖR MIN DARLIN' OCH JAG SKA PÅ GRÖNAN IMORRN OCH SEN SKA HON SOVA HÄR *happyface* ♥ kommer bli awesome - vi kommer skapa kaos på Grönan och vända upp och ner på hela stället c:
 
Apropå min mobil så är det en vattenskada. Skärmen flimrar hela tiden, är ganska mörk och så får mobilen för sig att den är på laddning då och då när den inte är det... Om den inte blir bättre får vi väl skicka in den på lagning eller skaffa en ny, idk.
 Så alltså, jag går lite halvt att nå på mobilen. Inte imorgon dock, ska ju på Grönan och ska låna pappas mobil, tror jag mamma sa. Kan ju vara bra att ha en fungerande telefon om man ska vara inne där flera timmar utan någon vuxen, right? Eller, jag vet att man måste ha det.
 
Nä, ska nog fortsätta lyssna på Asking Alexandria och hata Spotify och börja städa nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0