Life is what life is

I fredags så hade vi bild i två timmar och sedan åkte vi till Lidingö för att titta på en utställning som var på en skola där. En konstskola, alltså. Först fangirlade jag och Märta hela vägen dit för att Markko's son, Anton (som gått på skolan och skulle vara våran guide) fucKING LIKNADE JOSH MOTHERFUCKING RAMSAY I'M NOT EVEN JOKING VI NÄSTAN SKREK PÅ TUNNELBANAN FÖR ATT HAN VAR SÅ SÖT OKEJ han var så sööööt ♥ Sen medan vi gick på utställningen såg vi en annan jättesnygg kille som vi seriöst stalkade och jag tror att han visste om att vi stalkade honom. Liksom, vi var fem pers som sprang efter honom HAHAHAHAHAHAH </3 Sen när vi skulle tillbaks så stannade jag på centralen för att vänta på Paprika.
 
Jag fick äntligen veta vad jag skulle få i födelsedagspresent av honom, och jag gissade rätt på att det han köpt var från Drop Dead. FATTA HUR JÄVLA AWESOME HAN ÄR SOM KÖPER SAKER FRÅN DROP DEAD TILL MIG OK ♥ Jag fick ett par strumpor och ett halsband, och för övrigt hade han gjort en tavla till mig som är jättevacker och nu sitter uppe på min vägg, och så fick jag en massa serier av honom~ När vi var klar med presenterna gick vi till min gamla skola och gungade och pratade och sjöng. Sen spelade vi Professor Layton (jag dampade inte alls sönder nejnej) och så såg vi på 21 Jump Street.
 
Black Veil Brides konserten var inställd pga Andy har fått influensan eller något, men vi deppade inte ihop för det. Vi fortsatte se på 21 Jump Street och låg kvar i sängen i typ tusen år, och så började vi skriva på våran bok. VI HAR FUCKING BÖRJAT OKEJ LET ME FANGIRL A BIT. Det är jättebra hittills och vi är så jävla bra på att skriva tillsammans I usually can't ok ♥ Sen gick vi på bio och såg The Host och den var jättebra och det var jättemysigt och jag älskar att vara med honom och göra massa mysiga saker ok C: När vi kommit hem från bion fortsatte vi skriva i typ två timmar och såg sedan på Parlamentet innan vi somnade.
 
Idag har vi basically bara sett på 21 Jump Street och suttit och varit konstiga på centralen och nu är jag ensam igen. Jag ska se klart den här säsongen av 21 Jump Street och sedan hoppa över till The Walking Dead ihi ♥ Ni får förresten bilder på tavlan, strumporna och halsbandet någon gång - om jag ska posta dem nu så måste jag skicka dem från mobilen till min mejl och sdfghsdfghjhgf orkar inte xD OCH ALLTSÅ PENHALL ÅH PENHALL JAG ÄLSKAR HONOM HAHAHAHAHHA 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0