Your eyes are swallowing me

Mirrors start to whisper, shadows start to see
My skin's smothering me
Help me find a way to breathe
 
Jag hatar att jag hela tiden måste ta tag i mitt liv, till exempel börja träna eller bara ta tag i hur jag mår (exempelvis försöka prata med typ mamma fastän jag hatar det eller boka en tid hos BUP och hoppas på att det ska gå bättre den här gången eller bara åka dit för att se om jag kan få ta mediciner - seriöst jag orkar inte må såhär, det är asjobbigt att gå från att ha mått jävligt bra under sommaren till att börja krascha igen till hösten, jag behöver inte det här inte nu) men så gör jag ingenting alls.
 
I alla fall. Vaknade över en timme för tidigt för att jag drömde mardrömmar, haha. (Riktigt äckla, typ i nivå med Supernatural's första säsonger.) Fast som tur är så ska jag bara vara i skolan för att fotograferas (vet inte riktigt varför än) och så har vi våran första lektion. Svenska. Nu är den visserligen mellan 11.30-14.00, men det ska väl gå bra. (Vet inte om jag förklarade tidigare att vi har oerhört långa lektioner men då är klara med just den kursen efter terminen eh.)
 
Imorgon ska jag hem till Paprika och stanna där över helgen, och som det ser ut just nu så åker jag dit direkt efter skolan, vilket betyder att jag kanske är här under eftermiddagen och skriver ett litet inlägg och sen försvinner. Men ja, jag kommer ju tillbaks såklart C:
 
Och idag ska alla tvåor och treor också till skolan. Jag är livrädd???? ;w;

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0