Remember, whatever, it seems like forever ago

Under natten där på torsdagen så såg jag klart Baccano, fast det kom lite oväntat. Det stod på två hemsidor att det var 16 avsnitt upplagda så jag bara "okej men då är jag klar till tolv :D" men så visade det sig att avsnitt 14-16 var speCIALS????? Det betyder att jag fick världens chock och vägrade att se på specialavsnitten - har fortfarande inte sett dem, haha.
 
Tvingade mig upp tidigt på fredagen för att åka in till stan och ta tåget till Frej. Jag har sådan tur när det gäller att komma fram till saker med knappt någon tid alls att det är löjligt; jag sprang uppför en trappa istället för att ta rulltrappan och hann med tunnelbanan med typ sekunders tur 8DDDD (Liksom jag menar let's talk about when I was gonna see CTE - I was there four minutes before the show and still you could find me by the barrier </3) Var också jättesugen på varm choklad från Starbucks men insåg att min ekonomi inte klarar det just nu så fick vara utan... Läste ut Tunnels of blood på tåget och spelade spel på telefonen och höll på att somna hela resan, haha.
 
Kom till Västerås och vi gick till Hemmakväll för att köpa Milka, men de hade stängt och vi orkade inte vänta i en halvtimme så vi köpte godis på Ica istället och åkte hem. Under helgen så har vi läst en novell av Terry Pratchett tiillsammans (minns inte vad den heter) och började att läsa Maskerade (det är felstavat och det känns så feeeeel), jag fick frenzy på Animal Crossing (för vi bestämde oss för att fira jul tidigt i spelet eftersom ingen av oss kommer kunna vara inne den tjugofjärde och man kan få ett helt set med möbler/väggar/golv och jag spenderade typ tre timmar alltsomallt hela helgen och det saKNAS FORTFARANDE EN FUCKING TV JAG VILL HA DEEEEN </////3) och sett på en massa anime. De nya var Log Horizon (den är ganska intressant men ingen av oss har fastnat för den än och det är jättejobbigt???), Hellsing (såg knappt ett avsnitt för alltså 1, fastnade inte och 2, vi störde oss så jävla mycket på hur den var animerad xD) och Deadman Wonderland (itS SO FUCKING AMAZING YOU DONT UNDERSTAND ITS REALLY DARK AND HORRIBLE BUT I LOVE IT) så eh ja det var min helg.
 
Har varit hemma i drygt en timme och funderar på vad jag ska göra. Kanske börjar läsa nästa del i Cirque du Freak eller spelar något spel eller ser på typ, ser på någon anime. Vet inte vilken, dock. Kanske startar på någon ny :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0