I found everything I needed right beneath my skin

Igår, efter blogginlägget, så spelade jag Assassin's Creed resten av kvällen. Intressant, huh?
 
Dagen började med att jag försov mig, så ungefär samtidigt som min buss gick så vaknade jag. Kom därför typ en kvart eller så sent till skolan, vilket iförsig inte är så illa. Där såg de tydligen på Holes som vi började se förra veckan, men bara några minuter efter min ankomst så stängde de av den ;w; Pratade med engelskaläraren om hur det går för mig, och hon sa att jag med största sannolikhet kommer att få ett A som slutbetyg för kursen C:
 
På idrotten tänkte jag inte vara med, för att jag är förkyld och bara nope, men läraren pratade om typ skoldebatten osv, så det skapade genast en stor jävla diskussion som drog ut på tiden och därmed satt jag kvar i idrottshallen i typ en timme. Efter det gick jag, Amanda, Robin, Alex och Simon till Ica och köpte godis (eller ja, jag och Amanda tiggde choklad av Robin eh).

På matten gick det ganska bra att koncentrera sig för en gångs skull, och jag förstod i alla fall lite! Fast inte så mycket hände under lektionen, så ja.
 
Sedan jag kommit hem har jag pratat med Paprika i telefon, ätit middag, skrivit klart ett naturkunskapsarbete (i tid den här gången!!!) och sett Arrietty, som var skitgullig på något sätt. Gillar verkligen Studio Ghibli's filmer, de är så gulliga allihop ♥
 
Ska gå och duscha nu och sen försöka gå och lägga mig så tidigt som möjligt. Är verkligen jättetrött och behöver få s o v a - ett begrepp som jag inte kan betydelsen av längre </3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0