I found a tune that makes me think of you somehow, and I play it on repeat

Igår så hade vi etnicitet och vi såg typ bara på en film vid namn Crash. Den var ganska bra, faktiskt. Och så hade vi matte, men jag åt bara kakor och spelade Pokémon, ehehe.
 
Idag kom en journalist till vår japanska-klass för att intervjua min lärare och typ ett antal elever, och vi var lika störda som vanligt vilket chockade vår lärare. Och det var den enda lektionen som vi hade idag eftersom alla naturkunskapslektioner blivit inställda den här veckan.
 
Åkte därför in till stan med sällskap av Amanda och köpte hängslen, Pocky och en skitgod japansk dricka som jag inte minns namnet på. Vi hittade liksom en liten affär som hette Kawaii som jag aldrig sett tidigare och alltså sakerna de har där är så jävla söta att man går sönder ;u; Sen när Amanda gick så köpte jag typ Mikly Way (medvetet stavfel sorry not sorry) och Monster och gick för att leta efter en randig tröja. Men eftersom Stockholm är så stort och jag så liten och rädd så åkte jag till Skärholmen istället. Hittade en fin vit-/svartrandig tröja på Åhléns och firade detta med att köpa Bounty och chips på Tiger. Letade efter en film som jag sett inne på Game Stop som skulle ha blivit en födelsedagspresent till Paprika (den heter Braindead och är basically 80-talets blodigaste zombiefilm - IT'S BLOODY AMAZING), men eftersom den var begagnad så hade väl någon köpt den, och den är liksom assvår att få tag på så jag blev ju bara lite besviken eh :c (Det här hände typ i julas också jag orkar inte </3)
 
Sedan jag kommit hem så har jag skrivit ihop två tal till svenskan och sett på Dharma & Greg och utvecklat en story till ett rollspel (det var jättekomplicerat). Så nu är jag typ helt redo inför nationella och det känns så jävla bra. Jag är inte ens nervös, and that's a first!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0