I am machine, a part of me wishes I could just feel something

Det kändes jättejobbigt att vakna idag, för är fortfarande helt slut i kroppen efter konserten och skulle upp vid sju så var inte jättetaggad. Det blev lite bättre av att jag hade mina Crown The Empire-saker på mig dock :D (bor seriöst i min tröja och bandana haha ♥)
 
Klassen skulle på en föreställning som heter Kärleken är fri!? och den var faktiskt bra. Var inte alls pepp i början, men efteråt hade jag skrattat så mycket att mina kinder gjorde ont. Egentligen var det inte meningen att det skulle vara roligt, men det blev så hysteriskt roligt </3
Föreställningen handlar om sju olika historier som handlar om kärlek på ett eller annat sätt; till exempel är det en kille som är kär i sin väns bror som har skaffat flickvän, det är en tjej som måste rymma hemifrån för att hon är rädd för att gå hem och en kille som blir bortgift mot sin vilja. Pjäsen är till för att visa att alla har rätten att säga ifrån och alla har rätten att älska vem fan de vill, och den var väldigt bra. De interagerade lite med publiken också, så under en scen kom en kille fram till mig som såg ut som om han var tagen från en maffia-film och låtsades att jag var en bröllopsgäst; hörde inte vad han kallade mig men han sa mademoiselle och sa tydligen att jag såg bra ut på franska, och sen satte sig en galen farmor bredvid mig och försökte att dra upp mig på scenen och jag bara HAHAHAHHAHA <////3
 
Efter föreställning handlade jag och Amanda lite på Donken, för hon var jättehungrig och jag ville ha pommes frites, sen gick vi tillbaks till skolan och flummade lite. Sen resten av dagen var jag på dåligt humör för att jag fick seriöst skäll av Amanda och Micho för att jag sa att jag mest gått för Crown The Empire i fredags och faktiskt inte brydde mig om att Asking Alexandria gått en meter ifrån dem (de hade sagt det så jävla många gånger att jag tröttnade ok). Blev kallad för bitch i fyra och en halv timmar. Kul, haha.
 
På etniciteten såg vi i alla fall en dokumentär om rasism, sedan köpte jag godis och Festis på Ica och så försökte jag verkligen att koncentrera mig på matten eftersom jag har prov imorgon. Kind of exploderade när jag kom hem för att jag var så arg och berättade för mina föräldrar om idag och det kändes jättebra att jag fick stöd och att till och med mina syskon höll med mig om att idag inte var okej. Mamma kom upp och pratade med mig också, så det var trevligt att få lite kvalitetstid med henne!

Har försökt plugga matte i x antal timmar nu så ger upp och ska se på anime eller Supernatural kanske. Orkar bara inte just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0