You said I tasted famous so I drew you a heart

But nah, I'm not an artist - I'm a fucking work of art
 

Nyklippt!
 

I am half asleep, and I am half awake

Marianas Trench – All To Myself ♥
 
Uhm, skrev en halv mening på NO-saken innan jag bröt ihop och låg och grät i typ två timmar. Eh. Ojdå owo Jag vet inte riktigt vad som hände, haha...
 
Igår fick Petter och jag vara barnvakter åt Liv och Viggo. Vi såg på film och åt godis, och sen började Petter spela tv-spel, Liv spelade Sims och jag spelade Kalle Anka, haha xD sen satt alla inne hos Petter och såg på när han körde på folk och jag fick sitta forever alone i vardagsrummet och spela Sims :c (eller helt forever alone var jag ju inte, messade med Paprika och Mikis, men ändå...)
 
Idag ska jag skriva den där NO-skiten. Ska även klippa håret (ÄNTLIGEN DET HAR BLIVIT SÅ LÅNGT JAG HATAR DET DET GÅR TILL AXLARNA JAG FÅR RYCK JAG FÅR DAMP ok), och så skulle det vara bra om jag kunde städa mitt rum och skriva ut alla mina biljetter (som jag skulle ha gjort för två veckor sen...), men jag tror vi prioriterar klippningen och så drar jag igång med NO:n sen. Förhoppningsvis går det bättre idag, haha.
 
Har börjat skriva haha otroligt mycket. SOMEONE MAKE ME STOP, PLEASE.

I don't care if your world is ending today, because I wasn't invited to it anyway

Har börjat knarka Marilyn Manson – (s)AINT mwehehehe. JAG LÄNGTAR SÅHÄR MYCKET TILL DECEMBER OK.
 
Borde kanske lyssna lite mer på Rob Zombie också, så att jag inte känner mig lika retarded som jag kände mig under We The Kings haha... (När We The Kings spelade kunde jag inte en enda låt förutom Check Yes Juliet MEN JAG KUNDE SJUNGA MED I SAY YOU LIKE ME EFTER EN STUND) Ska typ fråga mamma om låtarna Betty rekommenderade till henne i alla fall. (Älskar att ingen i min familj tycker om Marilyn Manson, men att mamma ändå följer med mig och Darlin' ♥)
 
 
What's my name, what's my name?
Hold the S 'cause I am an AINT

En bomb har smällt av och på utsidan sitter kycklingar

HAHAHAHAHAHA alltså min felhörning i Lillasyster – Så jävla bra HAHAHAHAHAHA JAG ORKAR INTEEE
 
I alla fall. Hade aldrig något skräckfilmsmaraton för jag flippade ut så mycket av att bara se omslagen, så jag var tvungen att ta ut dem från mitt rum. Eh...

Idag ska jag skriva min NO-rapport. Eller ja, en del av den. Uh. JAG VILL INTE HA NÅGON FUCKING JÄVLA MUNTLIG REDOVISNING JAG VILL INTE VILLINTEVILLINTEVILLINTE.
 
Jag hatar skolan. Det är inte för att jag måste vara där, och jag vet att alla säger att de hatar skolan vid något tillfälle i sitt liv, men jag menar det. Allt är bara så jävla fucked up och jag mår seriöst skit där. Jag önskar verkligen att jag slapp gå dit, men det går ju inte ._____________. *hej arg och deprimerad*
 
 
Var det dig eller mig det var fel på?

*någon intressant rubrik*

Alltså åh jag har så jävla lätt för att bli på dåligt humor nuförtiden. Det krävs så jävla lite för att min dag ska vara åt helvete.
 
Anyways, orkar inte skriva om min dag. Den var vanlig, as usual. Har spelat Sims och funderar på om jag ska påbörja mitt lilla skräckfilmsmaraton nu eller ikväll. (Det är nog det dummaste jag kan göra egentligen, att se på läskiga filmer på natten, alldeles ensam. Men fuck that, I wanna try~)
 
Längtar så jävla mycket till november just nu. Kan vi inte bara hoppa över oktober, snälla?

Are you motherfuckers ready for the new shit?

Alltså idag var en väldigt blandad dag. Fick göra spanskaprovet och såg sedan på någon film. Kommer varken ihåg vad den heter på spanska eller svenska, men Matt Damon var med i den samt han som spelar den unga Sam Winchester i Supernatural. Var lite halvt okoncentrerad på matten och döpte Märtas häst som såg ut som en monopol-hamster till Arnold och försökte få Paprika att inte döpa den till Froggy, och Ellinor flippade på sin miniräknare; "Men vad är det för fel på dig?! SKA JAG GE DIG LITE SLAG I BAKEN KANSKE!?!?!?!" HAHAHAHA ♥ Har missat alla bildlektioner med Anders hittills och han hade aldrig tid att förklara för mig vad vi höll på med, men jag fattade ganska snabbt och fick en idé som verkligen känns som jag. På syslöjden kom jag inte sådär jättelångt men ah my bag is shapin' up.
 
Höll på att få flipp och klippa till en tjej på NO:n idag. Hon, jag och Märta är i samma grupp och ska redovisa om lövskog (vi håller på med ekologi och ekosystem) - jag har varit sjuk och det har den andra tjejen också varit. (Men alla vet att det är en lögn.) Så Märta har i princip fått göra allt själv och åh jag blir så jävla förbannad. De två lektionerna jag var där hade tjejen frågat vad hon kunde göra men sagt nej och gnällt om allt JAG HATAR SÅNA MÄNNISKOR. BJUD TILL, SNÄLLA - DET ÄR FAN INTE BARA DITT BETYG DET HÄNGER PÅ. 
 Lyckades dock förhandla mig till ett par extra dagar och jag svär, jag slår ner tjejen om hon fuckar up det här nu. Jag lovar, seriöst.
 
NO:n hade gjort mig på dåligt humör, och det hjälpte inte att Liv kom och berättade att en av tangenterna på min dator gått sönder. (Ni vet den man suddar med? Yeah, den.) Fick flipp och stod typ och var förbannad och alltså åh nej jag pallar inte. Det är asjobbigt att skriva. Knappen funkar men den har liksom lossnat, if you get what I'm talking about.
 
Sitter just nu och pluggar SO till imorgon och lyssnar på Marilyn Manson. Jag vet inte men det känns så jävla bra att jag snart är ikapp i alla ämnena och jag vill seriöst ha prov för att då är allt över. Fucking finally.
 Så, SO imorgon, musik på måndag, NO på tisdag och matteprov på onsdag. I can totally do this.

We're runnin' runnin' red

 
Mådde typ inte alls bra imorse så jag åkte aldrig till skolan, eh. Har fått mamma att läsa prologen till en novell och hjälpa mig med hur jag ska starta (åååh längtar verkligen tills jag kan börja skriva den "på allvar"), sett 1/3 av HIMYM season 1 och spelat Sims. Spelar Sims nu egentligen men kom på att jag hade skrivit klart ett inlägg till Billie så jag skrev in det i datorn och det är nu publicerat. Yaaay. Ska nog återgå till att spela Sims nu, så hörs!

We lost it all in the city lights

JAG SUGER PÅ ATT UPPDATERA FÖRLÅT JAG VET JAG VET JAG VET FÖRLÅT. Men det är så jävla mycket som händer just nu och asdfghsdfghj jag har tappat all motivation till att göra något alls.
 
Kommer inte ihåg vad jag gjorde i söndags. ELLER JO DET GÖR JAG VISST. Jag städade hamsterburarna med Liv och satt sedan tre timmar och gjorde läxor. (Eller ja, det tog tre timmar att göra klart en läxa som normalt sett skulle ha tagit mig typ, idk, en timme kanske.) Visst är jag duktig? Blev så jävla okoncentrerad mot slutet dock - mamma fick muta mig med bl.a. Nutella för att jag skulle sitta stilla xD
 
Igår fick jag en puss av Björns feta hund Bea. Det var väl... mysigt... Björn var helt asdgffsdfgh under hela musiklektionen och jag bröt ihop flera gånger </3 ("Så man kan säga att Avatar är ett nyförälskat verk! Asdfghnjdfg" HAHAHA ALLTSÅ SERIÖST) Kommer inte ihåg så mycket mer från den dagen, eh.
 
Idag var en väldigt blandad dag. Jobbade typ fyra sidor på matten och är snart ikapp alla andra, wohooo! Och på svenskan HAR VI BÖRJAT MED NOVELLER FATTA HUR JÄVLA LYCKLIG JAG ÄR SERIÖST ♥ vi har dock inte börjat skriva noveller än MEN ULRIKA SA ATT VI SKULLE FÅ GÖRA DET TIHIHIH vi fick sitta och läsa i en bok om noveller och jag satt där och bara "MEN FUUUU JAG KAN ALLT DET HÄR FÅR JAG BÖRJA SKRIVA NU!?!?!?" och var allmänt oseriös hela lektionen xD sen hände inget mer som är värt att nämna...
 
Sitter just nu och pluggar spanska. Prov imorgon. Uhuhuhu kommer faila totalt as usual, but who the fuck cares? Liksom, spanska är svårt. Jag förstår knappt hälften av vad som sägs på lektionerna anyway~

I thought you wanted me, 'cause I want you all to myself

TORSDAG
 
Kom till skolan, gjorde de två spanskaförhören, började må så jävla dåligt rent psykiskt att jag satt och grät i kontoret, försökte göra lite matte och gick hem innan bilden. Kom hem, pratade en del med mamma, fick någon tablett, åt lunch och såg på skräp-tv (y'know, utröstningsprogram och sånt). Det är väl allt jag kommer ihåg.
 
FREDAG

Strapatsen. Springa 14 kilometer ute i en skog.
 Jag stannade hemma. Självklart val. Fick typ brunch, duschade, gick till ICA med mamma och handlade lite, kom hem, såg på tv, åt Nutella och sån dära nötcréme ELLER VAD FAN DET HETER med kex till typ lunch och fixade lite, kollade ut buss och sånt. Åkte hem till Märta.
 
HOS MÄRTA
 
JAAAAA FRIDA VAR SOCIAL FÖR EN GÅNGS SKULL WOHOOO! Nejmen Märta fyllde år den här månaden så hon skulle ha typ ett litet party och så. Blev mött påväg från bussen av en Märta med Nutella i hela ansiktet och tvillingarna. Vi typ tittade på tv, gömde Märtas Nutella, snodde Nutella, ringde och messade Ellinor, gjorde middag (tacoooos). Jag blev tvingad till att sitta i ett hörn och göra ingenting, haha </3 Sen kom Ellinor och det blev kramkalas och så åt vi middag och pratade om skolan och klassen och vem som kunde göra en Märta (rapa så högt och länge som möjligt). Sedan gick vi till rummet vi skulle se på film i och körde sanning eller konka (när Ellinor ringde en kille och bara "EEEY YAO VARÄ MIN PIZZA JAAAAOOO?!?!!?!?!?" var nog det roligaste jag varit med om HAHAHAHAHAHA ♥), ringde Heta linjen (...det är ju seriöst ett måste) och såg på Dark Shadows. Hann se halva The Avengers också innan jag var tvungen att åka hem. Alla andra skulle sova över där, men jag blir så jävla fucked up på nätterna och mår inte särskilt bra (varken fysiskt eller psykiskt) så jag ville inte. Eh.
 
ÖVRIGT

Jag lever.

Keep you coming right back for more more more yeah

Usch jag kommer inte ihåg så mycket av vad som hände igår, inte mer än att jag blev helt hög på socker och energidryck och sniffade någon sockergrejsimojs HAHAHAHAHA åh fy fan min näsa dog </3
 
Kommer typ inte ihåg något från idag heller förutom att samma sak hände (att jag blev helt hypad alltså) och att vi kom försent till NO:n, eh. Och att jag tog med mig typ en massa (läskiga) filmer som vi skulle kunna se på i kontoret. Och så skrev jag en krönika fastän jag var helt jävla oförberedd, då jag fick veta i fredags att vi skulle skriva en men fick inga uppgifter och fick papper först igår så ah...
 
Sitter just nu och pluggar biologi och hatar att jag är så jävla dum i huvudet. Jag har en jävla massa att ta igen i bl.a. NO och SO och usch jag vet inte om jag hinner... jag har två kapitel att läsa om ekologi + svara på frågor, sen ska jag läsa 1234567654323567 sidor om WWI och WWII + göra uppgifter, och åh jag har två spanskaförhör på torsdag. Are you jealous? I betcha all are. Är så jävla dålig på att plugga att det är hemskt. Usch.
 
Nej, ska försöka bli klar med åtminstone den här sidan i biologiboken och se över spanskaorden. (Om ni undrat varför jag är rätt inaktiv - skolan har gett mig fulla händer. Och det kommer nog vara så ett tag, tills NO-redovisningen och provet är över, SO-provet är över och spanskaförhören bakom mig. Så eh ja... Nästa vecka blir nog också såhär hektisk. JAG PALLAR INTE DET HÄÄÄÄÄÄR.)
 
Har förresten gjort en vlogg där jag gör the chubby bunny challenge (med minimarsmallows). Flippade ur och höll på att spy, haha. Ska försöka ladda upp den så snart som möjligt, men med tanke på mitt internet och hur lite tid jag verkar ha så räkna inte med att den kommer före första oktober...

Messed up

Jag tänkte fixa en ny design idag, men så började internet krångla och sdfgsdfghdfgh. Har designen till settheworldonfire med min gamla design tills det blir oktober och internet blir normalt igen. Är glad över att jag har två bloggar - annars hade jag fått ha något tema jag inte själv kunnat ändra i, haha xD
 
Funderar förresten att byta design till den andra bloggen... hittade en färdiggjord header (som jag inte ens kommer ihåg att jag gjort O____O) i datorn alldeles nyss och fick idéer så eh... fixar den designen sen också C:

They say you don't grow up, you just grow old

It's safe to say I haven't done both
 

Har börjat få familjen att kolla på Dexter! Eller ja, Petter i alla fall... vet dock inte riktigt vad han tycker om det, menmen xD Så det gjorde jag igår, såg på Dexter. Och sen såg jag Toy Story 2 'cause adsfgsdfghdfg. Har kommit på att jag numera håller mig vaken mycket enklare om jag har en lampa tänd och tv:n avstängd, vilket är skumt. Lyckades vara vaken till sju i alla fall, muahahahaha.
 
Idag har jag städat upp på mitt skrivbord, bäddat rent min säng och duschat. Ganska produktivt för att vara jag. Borde egentligen åtminstone läsa lite i biologiboken, då jag i princip missat varenda lektion vi haft. Känns ju lite sådär att vi har redovisning på något om någon vecka... Hrmf. Orkar inte, så istället ska jag skriva på Billie och se om jag kan skriva ut alla mina biljetter.
 
Sitter förresten och skriver en önskelista till i jul. Weird? Faktiskt inte - dels har jag inga pengar och de pengar jag kommer få kommer gå till bandmerch (jag är en sån som köper en tröja vid varje konsert jag är på...) och dels så brukar mina föräldrar vara sjukt tidiga med julklappar och presenter överhuvudtaget. Kommer bara önska mig skivor, filmer/tv-serier och böcker i år (om man inte räknar med usb-stickor DE ÄR ASBRA OCH JAG BEHÖVER SÅNA OK), haha xD

Hjälp

Det här är ett väldigt seriöst inlägg.
 
Jag har skrivit att jag är mörkrädd, right? Well, för ungefär tio-tjugo minuter sen hände det här:
 
Tidigare idag hade jag byggt en koja över min säng, garderob och tv, och vägrade ta ner den. Jag ville så gärna sova i den, så ah. Så för ett litetlitetlitet tag sen upptäckte jag att det börjat bli mörkt utanför kojan. Istället för att gå och tända taklampan freakade jag ur och satt som paralyserad och kunde knappt andas. Det blev mörkare och mörkare och till slut blev jag helt jävla hysterisk och låg och grät som jagvetinteensvad. Jag hade en ficklampa men vågade ändå inte resa på mig. Min dörr lät konstigt, som om den stod på glänt, och jag var helt övertygad om att det stod någon där, eller inne i mitt rum. Eller att det var något utanför fönstret som väntade på att jag skulle komma ut. Satt och messade med världens finaste människa som försökte övertyga mig om att det inte var något där och att jag skulle klara av att tända lampan, att allt var okej, men alltså man tror inte på sånt när man sitter och är helt jävla hysterisk. Det går inte att tänka. Till slut skruvade jag upp volymen på datorn (tacktacktacktack Of Mice & Men för att ni finns tacktacktack), tog min ficklampa och lyckades ta mig fram till taklampan. Tände den, drog ner rullgardinen och rev ner kojan. Har fortfarande inte vågat stänga dörren.
 
Det här känns varken normalt eller bra. Ja okej, alla är rädd för något, men den här reaktionen känns verkligen inte normal. Seriöst, såhär illa har jag aldrig varit, inte ens när jag sett något annat jag är rädd för. Aldrig. Det känns som om jag är sjuk i huvudet på något sätt och behöver hjälp, men fuck jag vet inte vad jag ska göra för jag är så jävla rädd. Jag vet att mamma har sagt att jag kan prata med henne om vad som helst, men alltså det är alltid något som kommer ivägen, och jag vill inte att någon annan ska höra. Särskilt inte mina syskon. Det enda jag kan komma på är i sånt fall att be mamma om hjälp på något annat sätt, att till exempel sätta mig hos någon kurator/terapeut och hoppas på det bästa. Grejen är den att jag vill inte. Jagvillintejagvillintejagvillinte.
 
Så, vad fan ska jag göra? Låter det här normalt? Brukar ni reagera såhär... kraftigt, eller vad man ska säga, på något? Vad tycker ni att jag ska göra? För jag kommer inte klara av att ha det såhär länge till. Det här är otroligt jobbigt och jag fixar det inte. Jag fixar inte att behöva ha ett till problem, en till sak att tänka på och oroa sig över, utöver allt annat jag redan går runt och tänker på och oroar mig över.
 
Jag kommer ångra det här blogginlägget, men fuck it. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra eller tro längre.

I don't know what it was that made a piece of him die

Took a boy to the forest, slaughtered him with a scythe
 
Bloggade inget igår, märkte jag nu...
 
Men i alla fall, igår testade jag att gå till skolan. Spanskan gick jättebra. Sedan hade Carro och Sofie tagit med sina råttor till skolan så vi gullade med dem på rasten. Men så upptäckte jag typ konstiga märken som kliade på handen och så kliade det i hela armen och på nacken (alltså det kliade så mycket att jag nästan frös). Skolsyster var inte där den dagen och jag hittade ingen annan lärare och stod typ halvt och grät inne på en skoltoalett innan jag hittade Leila (en som är lite allt-i-allo på skolan, men brukar mest sitta i receptionen) som fick mig att gå till rektorn (som satt på möte med de två biträdande rektorerna...) som sa att jag borde åka och kolla upp det där. Det var typ det enda roliga som hände under dagen, att jag fick störa rektorn i ett viktigt möte xD de var jättetrevliga i alla fall, ställde frågor och ringde min mamma och sånt. Blev så jävla rädd och höll på att flippa ur på bussen, för om det var så att jag var allergisk så skulle det vara mot råttorna, som är gnagare, och tänk om jag skulle vara allergisk mot Jackson? Vad skulle hända då? (Jag fattade först efteråt att det inte skulle vara möjligt eftersom jag inte reagerat på hamstrar innan, och jag har haft tre stycken...) Kom hem, fick en allergitablett (och ansiktsbehandling, for basicly no reason xD) och allt blev bra. Vi vet inte om jag är allergisk mot råttor eller om det var för att jag precis varit sjuk, eller för att jag kanske blivit biten av något (och jag är ju allergisk mot myggbett, for real), men från och med nu har jag alltid en allergitablett i väskan, utifallat de tar med råttorna igen. 
 
Idag kom jag längre på min tavla (och blev sjukt stolt över det). Råkade även måla lite på Märtas armband, så hon flippade och målade mig i ansiktet så jag blev en katt och jag fick inte tvätta bort det på hela dagen .______. sen var det typ inget mer intressant eller som är värt att skriva på hela dagen, eh...
 
Vet inte om jag ska skriva på Billie eller spela Sims. Har ingen ork för läxor, plus att jag har helt sjukt jävla ont i huvudet (Of Mice & Men – When You Can't Sleep At Night är så oh så skonsam för öronen, och jag skämtar inte ens). Måste förresten välja om jag ska beställa ett nummer av Kerrang! eller köpa typ en Of Mice & Men-skiva innan jag börjar spara ihop till en The Used-tröja. Har inte alls mycket pengar och ja... sitter och kollar upp hur mycket allt kostar nu och om jag måste tigga pengar från mamma och pappa till The Used, haha.
 
Edit; Åh dilemman dilemman. Se min facebookstatus:
 


 
HAHAHAHAHAHAHAH åh jag och min humor...

10 random fakta om mig:

1. Jag har tre alter egon - Alex, Oliver och Billie. De är killar allihopa, och ja de är typ som olika sidor av mig.
2. Jag är helt övertygad om att jag hade varit gay om jag varit kille.
3. Ibland tror jag inte att jag är en tjej, utan en kille i en tjejs kropp. Eller ja, jag har tänkt tanken x antal gånger och det låter inte helt ologiskt, enligt mig.
4. Jag kan vara hur jävla flummig och hyper här bakom en datorskärm, men om du träffar mig irl är det stor risk att jag är jättetyst och blyg. Ett tag i alla fall...
5. Jag är rädd för att prata med människor överhuvudtaget. Till och med såna jag känner.
6. Jag är livrädd för att leva men så jävla rädd för att dö.
7. Den första filmen jag någonsin grät till var Armageddon, tvåa kommer sista Harry Potter-filmen och på tredje plats kommer Brokeback Mountain (tips: Om du tycker att du gråter mycket första gången du ser den vill du inte veta hur mycket du kommer gråta när/om du ser den igen...).
8. Jag hallucinerar väldigt ofta och är nästan sjukligt mörkrädd.
9. När jag var liten och folk frågade mig vad jag ville bli svarade jag prinsessa, och som beskrivning på vad de gjorde sa jag "De plockar blommor". (HAHAHAH alltså åh jag var tappad mycket som barn, är helt hundra på det </3)
10. Jag har sett Anders Bagge och Idol-Robin irl, och direkt efter att jag och min kompis gått förbi dem gick jag rätt in i en glasdörr och bröt ihop av skratt. Min kompis låtsades att hon inte kände mig och fortsatte gå.
 
THERE YA GO. (Yes I'm bored - so what? Don't judge. My butt.) (BARA FÖR ATT JAG BÖRJADE TÄNKA PÅ DEN OK)
  

I'm watching the sunshine, it's love at the first sight

(Solen lyser rätt genom mitt fönster. Nej, Ailu, det är inte love at the first sight.) (AiluCrash – Every Day)
 
Så, jag är hemma idag igen. Har ont i huvudet och i magen och bleh. Imorgon ska jag dock försöka gå. (Sen får vi se om jag går den korta rundan på Strapatsen på fredag eller stannar hemma...) Jag tycker jag har varit väldigt produktiv idag, då jag svarat i alla roll jag har och... well... det är vad jag gjort. Ska faktiskt göra lite skolarbete idag - prioriterar SO:n och matten. Borde börja nu, men åh jag är så trött och har så jävla ont i huvudet...
 
Såg nu på skolinfo att vi har spanskaförhör till i morgon. Oh sweet lord WHY, WHY!?!?!?!?! (Att det mest är saker jag känner igen/kan tycker jag vi struntar i, för förhör som förhör.) Och fler sidor har lagts till i SO:n. Måste läsa typ 12 sidor om första världskriget (snälla säg att vi inte håller på med andra världskriget samtidigt och jag måste plugga till båda snälla säg att det blir separata prov snällasnällasnälla) och göra 11 uppgifter.
 
...well, I better get started.
 
(SKA ALDRIG MER BLI SJUK ALDRIGALDRIGALDRIG)
 
Här får ni en bild som inte har något med något alls att göra. Det är en höna från Quack Attack som ser hög ut becaUSE REASONS 
 



JACKSON

Alltså detta är hilarious.
 
Vanlig normal bild på Jackson när han äter:
 
 
Vanlig bild på när Jackson äter (med blixt):
 
 
"...whatcha doin'?"
 
 
...wait, what was that?
 
 
...what the... 
 
 
"I'M GOING TO FUCKING FIND YOU AND KILL YOU YOU PIECE OF SHIT" HOLY FUCK A DEMON HAMSTER
 
 
 
(om ni inte skrattar har ni seriöst tråkig humor liksom SE PÅ HAMSTERJÄVELN HAN ÄR OND HAHAHAHA)

I don't know which me that I love - got no reflection

Sitter här och lyssnar igenom Marilyn Manson – Born Villain because awesomeness.
 
Alltså det finns liksom inte så mycket att skriva om när man är sjuk, för allt jag gör är att försöka spela Slender, spelar Sims, skriver och ser på tv-serier and sheisse. Det gör jag ju när jag inte är sjuk också, men ändå...
 
Usch, är hungrig. HAHAHA juste - pappa ringde mamma som inte orkade gå upp till mig så pappa ringde mig och jag sprang nerför trappan för att fråga mamma om pappa skulle komma hem med lunch och båda sa samtidigt att jag inte behövde fråga för att de redan snackat. Min familj alltså... ♥ blev helt sjukt förvirrad, haha xD
 
Jag hatar att jag har cirka noll inspiration på Billie-novellen. Jag saknar redan one shoten jag skrev klart igår, för jag älskar den :c (klicka här för att läsa) Men aja, det kommer väl. Jag har ju redan hela novellen utstakad för mig sååå...~
 
Det var något mer jag skulle skriva, men nu glömDET GJORDE JAG INTE ALLS funderar på att göra en ny design till bloggen snart. Hm. Behöver föra in bilder från mobilen för seriöst det finns en bild på Jackson som är så asdfghsdfgh HAHAHAHAHAHAH ♥ (de flesta har nog redan sett den på facebook eller instagram, men ändå xD)

I never knew, I never knew

That I could be so sad,
We went under
 

Nu känns det som om jag inte har bloggat på evigheter. Hm.
 
Efter det senaste blogginlägget och allt började jag spela The Sims 2 igen. Har saknat det ♥ spelar inte sådär jättemycket på familjerna dock, försöker bygga upp ett samhälle. Alltså, jag sätter ut hus, fixar dem, gör familjer och sånt. Har snart gjort två hela gator (sånt tar tid, väääldigt mycket tid).
 
Igår gjorde jag i princip inget annat än att spela Sims och se på film. Liv ville slå mig för att jag låg och skrattade mig igenom Lilo & Stitch 2 och stortjöt mot slutet, haha. (Mitt barnfilmsmaraton är snart klart!) Gjorde även det dumma att vara vaken till fyra på morgonen. Jag har iförsig anledningar, men ah. Var helt död när mamma väckte mig och somnade om och mår typ inte sådär jättebra (mainly 'cause I'm so fucking tired, men det får jag inte säga till någon) så jag blir hemma idag. Ska spela Sims och skriva in allt det jag skrev på en one shot i datorn och så...

*jättefin rubrik*

(Det går såhääääääär bra att skriva idag... JÄVLA BLOGG DU KAN JU INTE POSTA MITT INLÄGG NÄR JAG BARA SKRIVIT EN RUBRIK GODDAMMIT)
 
Hej.
 
Igår var en helt normal dag. Killen som hatade mig i onsdags, William, hittade mig när jag gick mot matsalen och hade något som såg ut som en häftapparat men var något som tydligen gav stötar. Jag fick springa över hela jävla skolgården för att komma undan </3 Tvillingarna hade tagit med sig sin bärbara DVD och en massa skräckfilmer, så vi diskuterade filmer och jag fick typ, sluta fred mellan dem och Märta. (De hade tagit med sig Från andra sidan som Märta verkligen inte ville se, och Märta ville se Friday the 13th som tvillingarna inte ville se för att vi redan sett den. Ugh.) Det blev Friday the 13th i alla fall, men vi hann inte se så mycket. Eller rättare sagt - ingenting.
 
Påväg hem från bussen blev jag helt jättesnurrig och trodde att jag skulle ramla. Började må illa och sånt sheisse. Kämpade mig hem i alla fall. Snodde en massa barnfilmer från vardagsrummet och Livs rum MUAHAHAHAHA. Har upptäckt hur störda barnfilmer är - ta Det regnar köttbullar/Cloudy with a chance of meatballs som exempel. SERIÖST!?!?!?!?! Den sjukaste och mest hysteriska film jag sett xD

Var vaken till typ två/tre (det är liiiite osäkert när jag somnade) och vaknade vid sex igen. Hade ett halvfärdigt inlägg till Paprika på mobilen, så jag skrev klart och det visade sig att han fortfarande var vaken så vi fortsatte. (Alltså åh våra roll spårar ur totalt... ♥) Hade förresten en helt urflippad konversation med honom igår om att pappas mage growlade. Hm.
 
Tror seriöst jag håller på att bli sjuk. Mår skit. Lyckas alltid bli sjuk till Strapatsen (jag förklarar mer senare, har lite bråttom), har bara varit med en gång på tre år... Det är nu på fredag, så mår jag inte bättre då så har jag bara varit med en gång på fyra år owo
 
Nej hörrnini, nu går jag och färgar håret. Rött igen. Vi hörs!

I wanna heal, I wanna feel, what I thought was never real

Skrev världens längsta inlägg som försvann för att internet dampade. Orkar inte skriva om det (och jag ser det som ett tecken, att det inte var meningen att jag skulle skriva en del av de saker jag skrev).
 
Kortfattat:
- Det gick jättebra hos tandläkaren. Det gjorde inte alls ont, kändes bara lite konstigt och obehagligt. Fick världens äckligaste smak i munnen efteråt. Knarkade Extra Drops efteråt, haha.
- Åkte in till stan med mamma istället för att åka till skolan. (Munnen kändes så konstig och jag pallade inte, helt enkelt.) Visade henne Shock och Blue Fox (och hon blev helt förälskad i båda affärerna) (tbh så gillar jag Blue Fox mer än Shock), köpte två par strumpbyxor; ljusgröna/svart-randiga och vit/svart-randiga. Ska även få en Survival Crew-hoodie, mamma köpte den då ♥ Åt lunch på Hötorget - stod utanför vadfandetnuhette och åt kebab med bröd. Kändes faktiskt fullt normalt, haha.
- Har börjat lyssna på Parkway Drive. They're awesome ♥
- Gjorde en failad trumresa.
 
Det enda jag tänker ta från inlägget som försvann är en förklaring på vad en trumresa är och vad som hände.
 
När man gör en trumresa hamnar man i ett hypnoslikande tillstånd. Oftast när man gör en trumresa är det något man söker efter - vi tar varför jag gjorde det som exempel. Jag skulle hitta mitt kraftdjur (om ni inte vet vad det är kan ni googla). Då skulle man ligga ner och blunda, gärna ha något över huvudet så att det verkligen blev mörkt, och bara lyssna på trummorna. Man skulle föreställa sig att man gick i en skog. När man hittade ett naturligt hål skulle man gå ner i det, neråt neråt neråt, följa tunneln tills den tog slut. Där skulle man stå och vänta på att ens kraftdjur skulle visa sig - om det är ens kraftdjur eller inte vet man själv, även om man inte hade någon aning innan - och ta med det upp genom tunneln.
 
Vad som hände mig: Det tog mig ungefär fem minuter att slappna av. Jag kunde inte se någon skog, utan såg bara ett slags ljus långt borta, typ som om jag kollade genom ett rör. Sedan såg jag som om jag höll i en ficklampa och gick genom en skog, precis som i Slender, så jag höll på att flippa ur totalt. Rent kroppsligt kände jag hur jag liksom blev tyngre, som om jag sov samtidigt som jag var vaken. Vid ett tillfälle fick jag världens ryck (ni vet de där rycken man kan få när man sover, som om man ligger och sover i ett träd och håller på att ramla ner?) (det kallas förresten sovreflexer som man har kvar sedan man var en apa i ett tidigare liv) men jag vet inte varför. Jag kommer faktiskt inte ihåg särskilt mycket alls mellan det och att trummorna ändrades och jag "kom tillbaka".
 
Det här låter hur flummigt som helst antar jag, men inte för mig. Mina föräldrar har gjort sånt här och liknande så länge jag kan minnas, särskilt mamma. När jag var tre-fyra år kanske och vi bodde i radhus brukade mamma göra en reningsövning ute på tomten varje morgon. Jag brukade gå och störa henne genom att sjunga på Kiss' I Was Made For Lovin' You (YEAH I WAS THAT AWESOME), haha. Tycker i alla fall att allt sånt här är ashäftigt och är intresserad av sånt här, så jag kanske ska försöka lära mig mer och se om jag är en häxa eller inte owo
 
Ska göra en ny trumresa efter maten, för min mage stör mig. Den tror att den kan growla. Sitter och skriver på Billie och lyssnar på Linkin Park just nu, whoopwhoop.
 
(Är det någon mer än jag som är sjukt intresserad av magi och andlighet och allt sånt? Är det någon som vill att jag ska skriva mer om sånt här?) (Ni vet att jag egentligen inte bryr mig, att jag kommer skriva ändå, men det skulle vara roligt att veta xD)

JAG MÅR SÅ JÄVLA BRABRABRABRABRAAAA ♥

- Motionless In White kommer med Asking Alexandria till Sverige, vilket betyder att jag får se två av mina favoritband på samma kväll.
- The Used kommer till Sverige i november, och det är såhäääääääääär stor chans att jag får se dem (det tog tio - TIO! - minuter att hitta någon som ville gå med mig).
 
Så inom loppet av tre månader kommer jag ha sett The Used (ett favoritband), Marilyn Manson (kommer bli så sjukt jävla awesome), Stone Sour (kommer också bli så awesome + att Corey Taylor är en av mina största förebilder), Asking Alexandria (favoritband) och Motionless In White (favoritband). Gissa om jag är lycklig eller lycklig? ♥
 
(Och så vill Jen att jag hänger med på Parkway Drive och Miss May I. Ska lyssna på dem imorgon och sen se om jag kommer ha råd med biljetter, för jag tror att mamma och pappa inte tänker köpa så många fler till mig och att jag kanske måste betala The Used själv, och jag är rätt pank så... MEN DET LÖSER SIG SÄKERT 8DDD)
 
Alltså åh jag är så jävla lycklig, skakar fortfarande. Har vetat det här i typ en timme nu och jag skakar och ler och dör fortfarande. sdfghdsdfghjhgfdfgh ♥
 
(Btw, ska ju till tandläkaren imorgon och fixa hålen. Är inte ens nervös längre, bara så jävla lycklig. LIKSOM BAND SOM VET VART SVERIGE AKA NARNIA ÄR GÖR MIG SÅ OTROLIGT JÄVLA LYCKLIG ATT DET INTE FINNS.)

SDFGHJKHGFDFGHJHGFD

KAN INTE ANDAS DET SER UT SOM OM MOTIONLESS IN WHITE SKA SPELA MED ASKING ALEXANDRIA I SVERIGE TVÅ ASBRA BAND PÅ SAMMA KVÄLL KAN INTE ANDAS SERIÖST OMFGOMFGOMFG LIKSOM MOTIONLESS IN WHITE OCH ASKING ALEXANDRIA SOMEONE HOLD ME PLEASE SDFGHJHGDSDTFKGF JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖ

Snabbt inlägg

Alltså jag tappade lusten att göra något alls igen. Kan säga att det gick bra idag i alla fall, och att jag krigade med en sjua hela dagen. (Han var sjukt söt <3) Sitter och laddar ner Slender för att jag är dum i huvudet och ska nu gå och kolla på Lilo & Stitch. Bye!

Klassresan

Alltså jag är lite trött och på ett väldigt konstigt humör just nu, så jag ska göra mitt bästa för att komma upp med ett bra inlägg.
 
Så vi kom fram till stället vi skulle vara på, typ vid fyra i söndags. Det verkade mysigt och vi hade ingen som helst täckning (kan säga att det gjorde mig asstressad - det är inte för att det kändes som taget från en skräckfilm, utan att jag inte kunde få tag på personer jag verkligen behöver få tag på), så ah. Mamma och pappa hade lovat att stanna kvar på grillningen - det var seriöst det enda löftet de gett på ett tag som faktiskt betytt något - men så var de tvungna att åka på grund av Viggo. Jag hatar när det händer, för det känns som om jag inte betyder lika mycket som alla andra, som om jag måste stå över saker och vara så jävla vuxen hela tiden. Visst, de kom med förslag att försöka muta honom, men det fattade ju till och med jag att det inte skulle gå. Så jag fick vara vuxen men sa inte ens hejdå till dem. Ärligt talat var jag rätt förbannad, men försökte att verka lugn och cool about it. Tror inte jag lyckades så bra, men fuck that - jag är bara 15~
 
Vi typ spelade pingis, hoppade på en studsmatta och chillade hela kvällen. Vid tolv, när vi skulle sova, fick vi reda på att det stod under Elins säng att det spökade i vårat rum (jag och Märta delade med Alice och Elin.), så samtidigt som jag höll på att flippa ur totalt så var jag tvungen att lugna Märta som också höll på att flippa...
 
Dagen därpå (igår) var alla lugna igen. Vi blev indelade i lag (eller om det var kvällen innan...) och jag hamnade med Paulina, Ronja, Julia och Wille. Vi kastade hästskor (FUCK DET ÄR SÅ SJUKT JÄVLA SVÅRT höll på att dampa haha), sköt pilbåge (12 poäng - stolt!) och slog en spik i en hammare (där fick jag damp). Sen åt vi lunch och gick ner till en brygga som vi råkade ta sönder (alltså såhär var det: Typ åtta av tolv personer stod längst fram på bryggan för att kolla på en manet då stegen släppte från bryggan och alla började skrika helt hysteriskt xD) och så åkte vi ribbåt. Det var awesome! Ribbåt är en gummibåt som går jättesnabbt. Vi vinkade till alla segelbåtar :DDD
 
När vi kom tillbaka fick jag låna Ellinors keps, då det var den andra halvan av klassens tur att åka båt, så jag sprang runt med hennes keps på huvudet nästan hela dagen. Gick upp med min "grupp" till huset och skrev lite på Billie (jamen sedär, det hade jag tid med!) (ärligt talat gick det inte så bra, för jag ville verkligen bara börja på en annan novell haha), och när de kom tillbaka sköt vi ännu mer pilbåge, studsade studsmatta och lite sånt. Efter middagen hade vi säckrace (alltså att man springer i en säck). Ramlade hela tiden haha... sen hämtade någon ett luftgevär så det testade vi också. Lyckades träffa mitten och fick 54 poäng, yay!
 
Vid elva skulle nattmat plockas fram av min grupp, så vi tog fram taco-rester och mackor. Blev helt jävla hyper av att doppa chips i guacamole (eller hur fan det stavas) och äta mackor med köttfärs och ost O______O Jag och Ellinor spelade pingis typ hela kvällen och sedan satt vi och pratade musik. Började avguda henne för att hon frågade om jag hört talas om Skillet ♥ ÄNTLIGEN HAR JAG HITTAT NÅGON SOM VISSTE VILKA DE VAR INNAN DE PRATADE MED MIG!!!! Blev så jävla lycklig, haha.
 
På tolvslaget var det meningen att jag skulle sjunga för Märta, men båda våra mobiler låg i vårt rum (hennes låg på laddning och jag såg ingen mening med att ha med min om det ändå inte fanns någon täckning) så jag sjöng för henne 18 minuter försent. Men det gjorde inget C: Hon öppnade ett paket hon fått med sig och sedan spelade jag spel på hennes mobil. Gick och la mig vid typ ett för att jag var trött. Kände mig urtråkig, men that's the way it is.
 
Idag fick vi brunch. Satt och åt mackor med marmelad och o'boy med grädde (inte varm o'boy då, men det var gott ändå). Sedan städade vi ur vårat rum, spelade pingis igen och väntade på pappa. Blev helt jävla hyper i bilen, haha.
 
Nu ska jag nog skriva in det jag skrivit på Billie i datorn och se om inlägget är tillräckligt långt för att ses som ett inlägg. Hoppas verkligen det... Upptäckte förresten alldeles nyss att Stone Sour – Dying beskriver mig just nu. Hm. Not so good, I guess.
 
 
Hur fan ska jag försöka ta hand om dig när jag inte ens kan ta hand om mig själv?

I will never spill, spill my blood for you

Det var jättemysigt hos Elvira. Hon blev hur glad som helst över parfymen jag köpt till henne (Avril Lavigne's Forbidden Rose, luktar verkligen asgott). Vi åt typ tårta och såg på nästan två tusen semesterbilder från när de var i Italien. Det var roligt, satt typ och skrattade och beundrade allt vackert. Sedan satt jag, Elvira och Mikaela nermosade i hennes soffa och asgarvade och spelade Songpop och sånt. Det var rüligt.
 
Usch, borde packa. Grejen är den att jag inte vet vad jag ska ta med mig, för nu är det rätt obvious att jag verkligen behöver fler långbyxor/jeans. Får hoppas på att vädret inte blir för hemskt så att jag kan skutta runt i shorts och strumpbyxor, eller väldigt trasiga jeans...
 
Apropå inget, glömde jag berätta att jag fick världens bästa novellidé när jag vaknat? Inte?
 
Näkej.
 
Jag fick världens bästa novellidé imorse och ni får inget veta om den~
 

mvh trött oseriös tjej
 

Får förresten panik för att Picknick inte funkar. Haha. Blir fett ledsen nu ju :c </3

I don't wanna be buried in a pet sematary

Igår såg vi Pet Sematary. Fyfan alltså. Jag tycker egentligen inte särskilt mycket om Stephen King (yeah go on, judge me) efter att ha sett The Mist och The Shining, då jag trodde att de båda skulle vara mycket läskigare än vad de egentligen var. Men Pet Sematary var asläskig - men jag gillar fortfarande inte Stephen King. En läskig film kan inte rädda honom xD
 
Alltså, jag vet inte hur man ska förklara filmens handling, så det här är kopierat från imdb:
 
"Behind a young family's home in Maine is a terrible secret that holds the power of life after death. When tragedy strikes, the threat of that power soon becomes undeniable.
The Creeds have just moved to a new house in the countryside. Their house is perfect, except for two things: the semi-trailers that roar past on the narrow road, and the mysterious cemetary in the woods behind the house. The Creed's neighbours are reluctant to talk about the cemetary, and for good reason too."

Och på svenska heter filmen Jurtjyrkogården, då sematary är felstavat (det stavas ju egentligen cemetary) :') först när det stod så i början på filmen blev Petter och jag helt wtf, men it makes sense när man kommit en bit i filmen.
 
Alltså, jag var inte rädd för Gage eller spöket (som ni kommer veta vilka det är om ni ser filmen, vill inte spoila), utan jag var rädd för en fucking katt och Zelda. (Zelda var en person med någon sjukdom, typ ryggmärgshornhinneinflamation eller något sånt, kommer inte ihåg. Hon såg ut som ett monster. Det är allt jag säger om henne.)
 
Har sovit i drygt två timmar i natt, och är förvånansvärt nog inte trött. Datorn låter så mycket och jag vill inte väcka någon i familjen, så jag ska nog kopiera in lite rollinlägg från mobilen och skriva på Billie (för hand). 

RSS 2.0