Något fint som rubrik

Igår hade vi japanska och det har börjat att bli väldigt jobbigt. Det är typ två elever i min klass som är jättesmarta och kan en del japanska redan, så nu tror läraren att alla i klassen är snabba med att lära sig så vi fick gå igenom typ 25 tecken (även om det basically är samma tecken men med olika punkter och streck) och vi ska typ kunna räkna från 1-100?????
Uuuuuh japanska är intressant men vadfan :c

Idag var jag, Amanda och Micho hysteriska på svenskan och alltså jag dog </3
Just nu sitter jag och ser på Friends och dricker kaffe. Sen ska jag typ se om jag kan tjäna lite pengar så att jag kan åka till Paprika imorgon samt städa. Och åh, måste läsa historialäxan också. Ugh. 

This is the new shit

Som vanligt så har inte mycket hänt. Spenderade helgen med att se på American Horror Story och America's Next Top Model med Paprika. AHS var asbra och andra säsongen verkar helt sjuk! Vågar inte se på den utan honom, så jag har utsett serien till våran serie som vi ser tillsammans </3
 
Inget speciellt har hänt i skolan heller. Eller jo, vi fick tjugo minuters extra rast på historian idag och ingen fattade varför, men det visade sig att en tjej i trean svimmat och våran lärare var där och väntade på ambulansen. Hoppsan owo
 
Och åh så jag vill klaga på hur jävla svårt det ska vara att skaffa hjälp. Seriöst ska det vara så jävla svårt att försöka få sig själv att må bra?
vill inte tillbaks till bup dör vid tanken men vadfan har ju inget annat kvar tydligen

I love getting cute messages from cute boys ♥


Nu sitter jag faktiskt vid en dator

Fett ovant????
 
I alla fall. Idag är typ det intressantaste som hänt väl att jag och Robin gick tillbaks till lågstadiet...? (Nejmen jag drack kaffe och han hade en klubba och han slängde pinnen i min mugg så jag tvingade honom att ta muggen halvvägs till soptunnan xD)
 
Meningen var att jag skulle städa men istället fastnade jag här. Eh. Ja. Råkade förresten säga idag att jag lyssnade på ett band som jag egentligen aldrig hört talas om, men de är asbra! (För nu måste jag ju lyssna på dem eftersom jag sa att jag gjorde det ehehehe)
  
 
Jag har för övrigt känt mig som en av mina novellkaraktärer idag, vilket är både bra och dåligt. Bra för att jag fick inspiration och inte kan skriva låtar (vilket han kan). Dåligt för att jag kanske kommer att ha dödat någon när dagen är slut. Well well - vad gör man inte för sin passion?~
 
Nejmen apropå skrivande; Jag vet ärligt talat inte vad jag håller på med längre. Jag har startat upp kanske fem noveller MEN JAG SKRIVER JU KNAPPT ALLS. Det suger för jag vill skriva massormassormassor, och det är inte så att jag inte har tid, utan jag har liksom bara... lagt av. Jag vill inte det????
Kan det vara så att jag typ utvecklas och därför har svårt att gå tillbaka till noveller jag påbörjat för ett tag sedan för att det inte är... jag, som har skrivit dem?
Idk sitter bara och funderar. Ska försöka komma igång med skrivandet och förhoppningsvis fortsätta renoveringen av novellerna rörande Billie.
 
Ska kolla vart jag är i olika noveller och se vad jag kan göra åt min brist på skrivande. Det får nog bli dagens projekt, efter att jag fixat så att jag kan sitta vid skrivbordet. (För jag sitter på en stor hög med kläder just nu och det är ganska obekvämt </3)

wE were ON a brEAK

Jag försvann. Eh. Hoppsan owo

JAG LEVER.

Av vad jag minns så är det inte särskilt mycket som har hänt. Faktiskt. Skolan har varit okej och Paprika var hemma hos mig förra helgen. Jag blev sjuk under söndagen och har varit hemma måndag, tisdag och idag. Och jag har påbörjat ett Friends-maraton, bakat kakor i kakor, lämnat TILLBAKS en biblioteksbok och gjort japanska läxan. Produktivt! :DDD

Anledningen till att jag inte bloggat är så simpel att jag inte orkat hämta datorn. Jag använder typ ipaden och min telefon </3 nu kom jag på att det fanns en blogg.se-app HAHAHAHAHA jag är smart :c

Nejmen okej. Jag är okej C:

Tonight we'll sail over the edge of the world and watch the stars fall down

I söndags hände inte så mycket mer efter det senaste inlägget än att jag städade lite. Intressant va? C:
 
Igår hade vi vår första engelskalektion, och jag tror att det gick bra. Engelskaläraren har en fett skön röst att lyssna på, idk I like her voice :') På idrotten skulle vi mäta vår puls osv, men eftersom min puls går upp pga ångest över idrotten så det kändes lite värdelöst. Sprang/gick med Amanda och pratade om konserter, för det visade sig att vi båda var på MCR, Asking Alexandria och 30STM <3
När jag kom hem hade jag panik, för jag var tvungen att duscha, städa, lämna in idrottsläxan (jag gjorde förresten fel sak och var tvungen att fråga två personer om vad man skulle göra, skriva reflektionen, bråka med fronter, mejla idrottsläraren och fråga om jag fick lämna läxan på hans mail VILKET HAN SA ATT MAN INTE FICK GÖRA osv), spara min uppgift om feodalismen i ett annat format samt packa, och det tog typ en halvtimme (jag hoppade över städningen). Åkte in till centralen och väntade på Paprika ett tag, och när han kom dit så fick jag lite presenter (tre armband med dödskallar på, två animal hats, och massor med kakor [Stroopwafels är bland det bästa som finns ok]), och åkte hem till honom, handlade, åt kakor och drack kaffe, såg på Mean Girls och var vakna till ett och bara pratade.
 
Idag ringde väckarklockan sju och då mådde Paprika inte alls bra, för han hade lyckats blivit sjuk. Så vi kunde ligga kvar och prata ett tag till innan jag var tvungen att fixa mig eftersom jag i alla fall skulle till skolan. Stackarn följde med mig hela vägen till stationen trots att han var sjuk :c <3
Vi hade historia vilket var ganska roligt faktiskt. Läraren är bra enligt mig och vi har henne liksom fem timmar i veckan, så det är ju bra att hon är rolig och gör lektionerna intressanta. Jag och ett par personer samlades i slutet av lektionen och diskuterade hur vi ska göra med en filmklubb, för vi vill starta en och historialäraren och rektorn är helt på det, så det är ju bra, men det är ju mycket som måste tänkas igenom. Hoppas att det fixar sig på något sätt i alla fall C:
 
Här är en bild på en av mössorna jag fick (ignorera att jag är derpy pls); 
 

My entire life you were walking out, a thousand times

Now I've lost count
This bitter taste you've left me with
The blood on my hands is your final gift
 
Igår åkte jag hem till Märta för att fira hennes födelsedag. Var sjukt stolt över att jag hittade dit trots att det var... tja... ganska precist ett år sedan jag var där, utan hjälp. Vi var typ själva en liten stund så vi satt och kollade på videos på Youtube och skrattade sönder. Sedan kom Ronja och vi typ pratade, gjorde tacos till middag, spelade Mario Kart, såg på Dark Shadows och spelade truth or dare. Det var mysigt C:
För övrigt har jag numera en tatuerad pojkvän. Han tatuerade sig igår och den är jättefin och jag ska förhoppningsvis få se den på riktigt imorgon ♥
 
Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Vaknade vid sju för att jag fick ett sms som gav mig en hjärtattack, och så kunde jag inte somna om. Spelade spel på ipaden och mobilen tills klockan var typ kvart över tio då jag tvingade mig själv att gå och äta frukost.
Idag ska jag göra klart idrottsläxan (aka fuska lite oops) och typ, städa. Tror jag. Om jag orkar. Ska kanske se den nya Percy Jackson filmen senare också, vi får se.
 
Imorgon ska jag som sagt förhoppningsvis träffa Paprika i alla fall en liten stund, och vi hoppas ännu mer på att jag får sova hos honom en natt. Det vore mysigt. Saknar honom så jävla mycket.

JAG HAR TAPPAT ALL TIDSUPPFATTNING

JAG MINNS TYP INTE VAD SOM HÄNDE IGÅR. Eller jo, mentorstiden drog ut på tiden så vi fick fem minuters lunch, och på svenskan läste läraren upp en novell jag skrev under lektionen innan (anonymt förstås - alltså hon visste att det var jag men hon sa det inte) och den fick jättefina kommentarer??? ;w;
 
Idag hade vi historia, men jag minns knappt vad vi gjorde. Kommer dock ihåg att jag stannade kvar efter skolan för att äta lunch med de i min klass, och jag typ flippade ur/fangirlade massor över Lord of the Rings. Eh.
Kom på nu att jag måste fixa så att historiauppgiften jag skulle ha lämnat in idag faktiskt blir inlämnad, men fan orkar inte föra över allt från ipaden till datorn ugh. Gör det imorgon och säger att allt krånglade igår. Ja.
 
Har för övrigt spelat Draw Something med Paprika idag, och det är ju lagom roligt eftersom han är en konstnär ♥
 
selfie från nyss, sitter och ser på Toy Story för jag växer aldrig ifrån barnfilmer

I miss the misery

(no not really I want it to go away)
 
Igår hände inget speciellt, inte vad jag minns. Vi hade bara historia och såg på Robin Hood-filmen med Russel Crowe i huvudrollen.
 
Idag hade vi japanska och jag och Zeb satt återigen och bara "what is this shit??? ;w;" men det känns ganska kul att sitta och rita tecken på japanska. Liksom man skriver samtidigt som man ritar and me gusta that ♥ Under samhällskunskapen fick vi våra iPads så under rasten så snodde Zeb min när jag var och köpte kaffe och tog ett par sexiga bilder på sig själv. Resten av rasten bestod av att fota varandra och vara så retarded som möjligt. Jag fick förresten my seven seconds of glory genom det här:
 
(grupparbete, vi skulle bygga upp ett samhälle på en öde ö och en fråga om fiender dyker upp...)
De andra: *diskuterar livligt i typ fem minuter utan att komma på något svar*
Jag: ...men kan vi inte så fort vi ser ett skepp använda ett alarm som gör så att alla kamoflerar sig och klättrar upp i träd och väntar tills vi vet om det är fiender eller inte, och -
Zeb: Men för helvete, du är ju smart! Varför har du inte sagt något tidigare? O______O
Jag: ...*fortsätter meningen* och om de är fiender så kastar vi kottar på dem 8DDDD
*typ alla i gruppen dör lite halvt och Zeb överväger facepalm*
 
Seriöst sEVEN SECONDS
Anyway. Vi hamnade i en debatt i klassrummet om åldergränser på rösträtt osv också, och alltså åh Nidhi var så jävla klockren. (Det stod mellan dem som tyckte att gränsen ska höjas till 20 och de som vill sänka till 16, och Nidhi - som stod för 20-årsgräns - bara "Alltså alla deras argument är ju varför vi vill höja gränsen?" och typ bara hälften av klassen hörde och dog xD) Hamnade i ett riktigt bråk om åldersgränser också senare under dagen, och fyfan det var jobbigt. Åkte till ICA för att köpa Nutella till Märta i födelsedagspresent (för jag ska hem till henne på lördag och fira hennes födelsedag för hon fyller egentligen år idag) också.
 
Sitter just nu och jobbar på historiauppgiften vi fick. (Svara på frågor om Robin Hood och freudalismen ugh.) Har idag och imorgon på mig att bli klar med den och idrottsuppgiften som jag tänker fuska på, och på fredag ska jag städa och baka, hade jag tänkt. Låter väl... bra? I guess? owo

Am I insane?

Asking Alexandria – The Death of Me ♥
 
I fredags svarade vi på frågor om källkritik och såg på Robin Hood på historian, och sedan åkte jag hem till Paprika då det var den enda lektionen vi hade den dagen. Han och några av hans kompisar hämtade upp mig på stationen (alltså en av tjejerna hade sjukt fint hår liksom omg???? ;w;), och sedan så kidnappade jag honom så att vi kunde äta lunch. Under helgen har vi sett på filmer, han har fått hyllor och jag har kramat hans syster, sett på filmer och tv-serier, skrivit samt ätit chokladbollssmet.
 
Jag kom faktiskt därifrån idag, så jag var hos honom på morgonen och åkte sedan direkt till skolan (började vid tolv så ja) och hade idrott. Jag och Zeb var väldigt ambitiösa elever - vi gjorde ungefär hälften av uppgiften xD Har varit hemma i ett litet tag och har inte gjort något speciellt här. Funderar dock på att spela Sims och skriva lite, för jag är sjukt sugen på att spela Sims och ibland hjälper det mig med inspiration. Det är ju alltid roligt c:

RSS 2.0