NEJ JAG ORKAR INTE HJÄLP MIG

30 SECONDS TO MARS KOMMER TILL SVERIGE I SOMMAR DE SKA SPELA PÅ GRÖNAN ALLTSÅ WHAT IS THIS FUCKERY SITTER OCH GRÅTER ALLTSÅ VADFAN SERIÖST ALLA UPPTÄCKER NARNIA ÅH THIS IS WONDERFUL

9/2-13

Gissa vilka jag ska få se i februari?
 
I'll give you a hint.
  
 
Biljett är fixad ♥

Before I go, let me remind you that you're waiting for

Before you go, could you love me just a little bit more?
 

Har haft en allmän skitdag. Råkade somna igår vid typ nio (alltså jag typ låg hopkurad i sängen och lyssnade på emomusik FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA BÄST och råkade somna ehe) så jag var helt jävla hyper och kunde inte somna igen förrän vid fyra. På morgonen. Sen när jag vaknade var typ alla på mig så jag blev pissed off och var allmänt sur och near a breakdown 'cause I had to go to school, så alla slutade typ prata med mig. Missade bussen och lyckades komma sent till spanskan, och så skulle vi tydligen ha ETT TILL PROV. Grejen är den att jag hade kunnat plugga till det, men jag trodde ju att läraren skrivit fel... blir förvånad om jag ens får ett E på det, haha. Sen på matten hade vi svenska och haha ångest. Kom försent till bilden, men vi såg några videos om Van Gogh när BENEDICT CUMBERBATCH AKA EN AV VÄRLDENS VACKRASTE MÄN spelade Van Gogh. Satt och fangirlade med Smurf, haha xD Sen åt jag faktiskt lunch idag, och sen ringde Paprika och vi var allmänt störda och jag vet inte. Haha. Hatar egentligen att prata i telefon, men åh älskar när han ringer ♥ Sen var det syslöjd och jag var allmänt glad efter samtalet med Paprika och kom ganska långt med vad jag håller på med för en gångs skull, haha. Sen var det NO och jag vet inte, humöret sjönk.
 
Nu sitter jag och lyssnar på musik och skriver på en one shot och borde börja skriva pappret jag ska lämna in till Davod istället för att redovisa. Måste bara komma på vad jag ska skriva om.
 
Well, börjar efter maten. Orkar inte nu. Vill bara skriva lite och få snacka med Paprika så har jag nog energi till att skriva helvetessaken sen, haha. (Fast iförsig, Paprika kommer inte ringa förrän om typ två timmar... Ska försöka vara produktiv under dessa timmar, tror jag. We'll see.)

Ugh

Stannar hemma idag, för mamma vill inte låta mig gå till skolan. I'm just glad I don't have to. Det enda jag inte gillar är samtalen, när mamma vill prata. Det ger mig mer ångest och får mig att önska att jag faktiskt åkt till skolan och mått dåligt där i alla fall. Där kan jag i alla fall fly på något sätt.
 
Hur jävla svårt ska det vara att sluta prata om kuratorn? Jag vill inte dit. Jag vill inte prata med någon jävla främling om hur jag mår. Vill inte prata alls. Just leave me alone, seriöst.
(Jag vet att du tror att du hjälper, but you don't. Jag förstår hur du tänker though, 's just that jag inte kan prata. Det går inte. Jag ser inte hur. Sluta lägga den här jävla pressen på mig nu, jag orkar inte mer.)

You get me on the edge of my seat, I bite my tongue so you don't hear me

Har städat hamsterburarna och skrivit helt sjukt mycket idag. Inte på det jag behöver skriva på, though, but that's okay. Försöker tänka på positiva saker för att orka med livet idag:
 
• Om 3 dagar får jag skriva om mitt hemliga projekt på skrivarbloggen.
• Om åtta dagar ska jag se Marilyn Manson.
• Om åtta dagar får jag träffa Darlin' igen.
• Om 24 dagar (tror jag) är det jullov.
• Jag kommer ha världens bästa jullov.
• Det är snart julafton, nu när man tänker efter lite.
• Jag längtar till nyårsafton.
• Har planerat alla fanfics jag ska skriva. Typ. Isch. Nästan. Hälften av dem. Förhoppningsvis kan jag börja skriva dem snart :D (för tillfället är det bara jag och Moa som vet något om dem mwehehe~)
• Om 21 dagar ska jag se Stone Sour live och får därmed se en av mina förebilder in person. Det får vi ju inte glömma.
 
Måste bara orka med allt till jullovet så blir allt bra sen. Ja.
 
Har gjort en ny spellista förresten ('cause boredom): We are the diamonds that choose to stay coal

I'm not afraid to die

Satt och gjorde i princip ingenting på matten ('cept being told off for writing on Billie instead) och fick höra att vi ska ha en redovisning i svenskan så jag bröt ihop totalt och fick mamma att åka och hämta mig. När vi kommit hem skrämde Petter skiten ur oss, för ingen visste att han var hemma haha. Davod har förresten sagt att det är okej att jag inte redovisar, så nu ska jag bara skriva ett A4 om en uppfinning till helgen, men det ska nog gå. Fokuserar på spanskan idag och NO:n resten av veckan. Fick förresten ett A på speaking test, as expected. (Engelska är seriöst det enda jag hela tiden är säker på att jag får minst ett B på saker och ting så yeah.)
 
Just nu sitter jag och laddar ner saker till Sims 2, för jag orkar inte med spanskan just nu. Gör den senare.

'Cause we got the bomb we got the bomb LET'S GO!

Igår fick jag faktiskt inte så mycket gjort. Pratade med Paprika i telefon hela dagen, faktiskt. Eller ja, flera timmar sammanlagt. That was so awesome :')
 
"Jag måste köpa en röd slips. De är så fina."
"Ohja."
"Röd slips och svart skjorta."
"Mmmmums!"
"Du tycker om det va?"
"Ohja."
"Bra, för killar brukar vara fina på dejter. Jag vill att du ska tycka det, liksom."
JAG ORKAR INTE SÅ JÄVLA SÖT JAG GÅR SÖNDER OK HAN ÄR SÅ SDGFHJSADFGHJHFDFGH ÅÅÅH ♥
 
Idag har jag fått höra att jag har fått C i musik igen, och så har jag spelat gitarr för Paprika (som dog lite av någon anledning HAHAHAHAHA) samt flippat ur i musiksalen för HAHAHAHAHHAHAHAHA flumm xD Skolkade från svenskan för att prata med Paprika istället, så jag låg på en bänk och lekte med lås och pratade om piercings och tatueringar och allt annat mellan himmel och jord. Gjorde speaking test på engelskan och det känns som om det gick bra (hoppas att jag får ett A på det igen för asdfghdfghjdfghj that makes me happy). Kommer typ inte ihåg SO:n, haha. Stannade kvar en stund efter skolan då det var öppet P-hus (man kan jobba med de praktiska ämnena - bild, slöjd, hemkunskap, you name it) och målade och pratade och drack saft. Det var faktiskt mysigt.
 
Just nu sitter jag och planerar fanfics, en hemlig sak, messar med Paprika och lyssnar på MCR's nya låtar (My Chemical Romance – AMBULANCE & My Chemical Romance – Gun. ih). Yeah, jag är glad idag C:

ISCHLO PISCHLO

Kom på att jag såg Kenny Starfighter igår och alltså HAHAHAHAHHAHAHAHA ♥ om ni inte har sett den så måste ni göra det, seriöst, så sjukt jävla rolig xD och åh Bill Skarsgård *-*
 
"Ska ni pussas? Nej inget sånt nu! Jag vill ha action! Nej jag vill ha glass. Nej action. Nej, glass. Nej, action. ...jag vill ha både glass och action."

You can't kill all of us

Tjenare. Har varit vaken i kanske två timmar. Under de timmarna har jag ätit frukost och väckt Paprika ('cause yeah we've missed those days when we literally talk all day) och varit orolig och varit lättad och skrattat för att en bild från kpsaken jag var på dök upp på facebook och hon som la upp den frågade vad personen som satt i mitten hette (= jag) ♥
 
Idag ska jag inte göra så mycket. Ska skriva och planera noveller och eventuellt kaaanske orka ta ner mina affischer för att sätta upp alla nya. Det är härligt att för en gångs skull inte ha så mycket läxor (fast nu kom jag på att jag har muntlig redovisning i NO den här veckan och jag glömde fråga min mentor om jag kunde få slippa det och jag är rädd för min NO-lärare haha han kommer få damp helvetesjävlaskit) :3
 
Är förresten sjukt nervös för att min svenskalärare skrivit att jag lämnat in min novell men inte bedömt den. Liksom, hur länge sen var det inte jag lämnade in den? Så svårt är det väl inte att skriva en bedömning, eller? ;w;

I am still painting flowers for you

Så, jag bloggade inget igår. Det beror helt på att jag och Märta och Smurf gick hem till tvillingarna direkt efter skolan och sov över där.
 
Igår var jag typ så jävla glad. Kunde inte låta bli att inte vara det. (Main reasons lower down this text~) Skoldagen var helt okej - jag började med min lerfigur på bilden, sov på SO:n, åt sjukt mycket socker och skrek och dampade på mentorstiden (HAHHAHAHAHA jag och socker...), pratade mycket och snabbt på engelskan och lyckades göra illa båda mina stortår - och sen efteråt åkte jag, Märta, Smurf och tvillingarna till Tumba för att köpa godis och energidrickor. Sedan åkte vi hem till tvillingarna och käkade middag (tacooooos ♥), gick och köpte mer godis och började sedan se på film. Vi var vakna hela natten och såg sammanlagt åtta filmer (Freddy vs. Jason, Strandvaskaren, Scary Movie 4, Barnhemmet, Halloween, Trick 'r Treat, Låt den rätte komma in och så någon film jag inte kommer ihåg samt början på 28 days later). Vid sjutiden bestämde sig Smurf och Märta för att sova lite, så jag och tvillingarna var vakna och sprang och letade efter smink och började måla dem när de sov ♥
 
Sen var det inget mer som hände, tbh. Det var fett roligt i alla fall, och vi har snackat om att eventuellt göra om det nästa helg och gå och se Paranormal Activity 4 då också :DDDD
 
Main reasons why I'm so fucking happy: 1) Nu är det bestämt: Jag och Paprika ska fira nyår tillsammans. 'Nuff said. 2) Paprika var så jävla söt igår och fick för sig att han absolut ska ta med mig på en dejt nångång (alltså inte på DET sättet, utan som kompisar) och nu ska jag citera honom: "[...]för I think you deserve a guy that treats you like he really loves you which I really do <3" HUR JÄVLA SÖT FÅR MAN VARA?!?!?!?!!?!? Och han blev helt asdfghjhgfdfghjkhgfdfghj när jag sa att han kunde få göra det liksom ASFGHJKGFDSFGHJKJHGFDFGHJK haha ler fortfarande bara av att tänka på det </3
 
Så yeah, på det hela taget mår jag bra. Illamående pga överdos av godis och hyperaktivitet och för att jag sovit cirka fem minuter inatt. Ska nog gå och försöka sova en stund nu, för jag ska vara barnvakt senare ikväll...

Hook

Just nu sitter jag och kollar på Hook (en Peter Pan-film) och yeah well, är lycklig. Det är första gången på evigheter, eller i alla fall veckor, som jag faktiskt varit lycklig. It feels very nice.
 
Btw, filmen är asbra och alla borde se den. Just so you know C:

Lycklig

Är så jävla lycklig just nu. Åh. Paprika får stanna längre och vi håller på och planerar en massa saker (som till exempel en filmkväll).
 
This means so fucking much to me. Det känns så jävla stort, så jävla mycket också. Kan fortfarande inte riktigt fatta att jag ska träffa honom och ganska precis en månad. En månad. It's so unreal and too good to be true.
 
Åh ♥

Idag

Idag har haft sina ups and downs, tbh.
 
Det första som hände var att jag höll på att bryta ihop på bussen, så Paprika ringde mig och åh vårat samtal HAHAHAHAHAHAHAHHAHA jag orkar inte - vi började snacka om hans ass </3 men det var fett mysigt i alla fall ♥
 
Spanskaprov. Kunde knappt hälften, haha. Lyckades skriva vakna och gå och lägga sig i samma mening, så jag snodde tillbaks provet och ändrade det xD
 
Matteprov. Gick nog ganska bra. Tror jag kanske lyckades få ett D på det, men ja. Jag blir glad för E, just sayin'.
 
Bild. Hittade inte min bräda jag målat på och kunde inte gå in till rummet de var i för Sofie och Smurf hade tagit in en massa löv in dit och hittade spindlar som de bland annat lade på mitt skrivhäfte, jagade mig med och ja. Usch. ÄLSKAR ER MED.
 
Gymnasiemässan. Fick panik utanför för att det var så jävla mycket folk och kunde knappt andas, och vi tappade bort oss hela tiden. Vi irrade runt och så hittade vi ett gymnasium med bageri-linje som hade en pepparkakstävling; man skulle designa en pepparkaka som de fotade och som man sen fick äta. Tog äckligt mycket glasyr och allmänt pynt på - var helt jävla stirrig pga sockerchock sen xD
 
Så ja, dagen har mest varit sådär. Men sen så har det skett en del positiva saker som alla har med Paprika att göra.
 
1) Vi ska försöka komma in på samma gymnasium pga awesomeness. Han sa åt mig att välja en skola så han kunde söka in till den, men åh I can't take this decision all by myself </3 *låter som borgmästaren i The Nightmare Before Christmas* (JA JAG KAN REPLIKERNA UTANTILL SHADDAPP)
2) Jag vet vilka dagar han är i Sverige nu. SDFGHJFDFGHJNGFDSGFH DÖR LITE
3) Vi ska försöka se till så att han får komma hit och fira nyår med mig ♥ måste fråga mamma och så ska vi övertala hans mamma också, and I really hope it'll work :3
 
Och just nu sitter jag och försöker få honom att fatta vad jag ska ge honom i julklapp. Det går... inte alls bra. HAHAHAHAHHAHAHA det roligaste är att han redan sagt det ♥ och nu sa han att vi ska sluta prata om julklappar JAHA OKEJ det positiva är att han inte kan jävlas med mig då heller wheee~
 
...nu dök Paprika upp väldigt mycket i det här inlägget men det är bara för att han är så mysig och världsbäst ok ♥

Förlåt

Aktiviteten här är hackig igen. Förlåt, men det är så jävla mycket just nu. Det är skolan, relationer, noveller, projekt, och så måste jag försöka hålla ihop mig själv under hela tiden också. I'll make it through, as I've always done, men det är bara så jävla tufft just nu.
 
Idag hände inget speciellt förutom att jag ringde finaste på NO-lektionen och alla i kontoret blev galna HAHAHAHA ♥ och jag och Sabina och Ronja var helt retarded när vi väntade på bussen xD
 
Imorgon ska vi till gymnasiemässan. Hjälp mig. Jag vet inte vad fan jag ska göra - okej, jag har kommit fram till vilken linje som ska bli mitt förstahandsval, men ja. Jag kommer vara helt lost. SYV-snubben kom och diskuterade mässan med klassen och sa att det fanns en karta över lokalen i en tidning vi fått samt att man kunde ladda ner en app till sin telefon som skulle innehålla en karta.
 
Jag vet inte vart jag ska gå. Jag vet inte vilken skola jag ska titta på. Jag vet inte vilka frågor jag ska ställa. Jag kommer fan inte våga ställa några frågor, är för jävla blyg. Jag måste snacka med någon, MEN DET FINNS JU INGEN ATT SNACKA MED. Ingen här hemma förstår inte mina försök till att förklara - jag är dålig på att prata, men de fattar ju ingenting. Ingenting alls. De bara antar, and that's that.
 
Usch. Jag orkar inte.

The Used

Kom till Fryshuset och var i princip ett nervous wreck tills jag hittade Jen och vi stod i kön och var helt retarded (ALLTSÅ JEN FÖRRESTEN DU ÄR SÅ SÖT ÄLSKAR DITT HÅR OK) 8D sen så blev vi typ ännu mer nervösa när kön började röra på sig. Vi kom in och kollade in merchbordet och sprang in till lokalen och var typ ännu mer retarded och nervösa.
 
 
Sen kom Lower Than Atlantis ut på scenen. De var jättebra och så, men jag tycker lite synd om dem - i princip ingen visste vilka de var xD men de var bra! Vi fick sitta ner på golvet vid ett tillfälle och när sångaren sa jump så hoppade alla upp och stod och hoppade. Hamnade förresten i min första moshpit under en av deras låtar - it was a bit confusing but fun ♥
 
 
Sen när de klivit av fick vi vänta lite till, i vad som kändes som en evighet, på The Used. Trodde jag skulle svimma för alla var längre än mig, det var så jävla varmt och jag kunde knappt andas. HAHAHAHA det här kommer låta sjukt men någon bakom mig typ andades på min nacke hela tiden and weirdly enough that calmed me down HAHAHAHHAHAHAHA </3
 
 
Sen kom The Used ut på scenen. Stod och log som en idiot och hoppade och åh gud the happiness. Stod och skrek med i refrängen till Put Me Out och bara asdfghjhgfdsdfghjhgfd ♥ Och åh Bert's tal om att alla fick varasig själva, att vi skulle älska varandra och att när vi skulle lämna lokalen senare skulle vi le. Tappade bort Jen nångång i början, för publiken var helt asdfghjgfdsdfghj och varje gång jag kom nära henne knuffade folk undan mig igen WELL FINE THEN BITCHES men det gick bra xD och åh lyckan när jag fattade att de spelade Blood On My Hands och jag dog seriöst åh ♥
 
 
Sen efteråt vid merchbordet träffade jag helt randomly Leia och fick en kram. Köpte en tröja med texten "The Used don't give a fuck about shit" samt ett armband med samma text. Jag och Jen fick typ höra att Lower Than Atlantis antagligen hängde i lokalen de spelat i så vi bara "äh det kommer ändå ta tusen år att komma ut" men det var tydligen VIP så vi fick inte komma in :ccc vi gick och drack vatten och kom ut och det var antagligen svinkallt men jag frös inte och pappa skrämde skiten ur mig och sen var det liksom över.
 
^ nervös tjej innan The Used.
 
Så på det hela taget - en av de bästa kvällarna på länge. Kyckling skrev jag inte, men åh lycklig ♥
 
För övrigt har jag haft en väldigt dålig dag och tänker därmed inte skriva något om den, för ja så dålig var den. Varför kan inte konserter vara för alltid?

Timmar

Om typ en timme åker jag hemifrån.
Om två timmar står jag och Jen och köar.
ASDFHKJLJGDFSDGFHJKLJGFDFGHJKJGHFDSDFGHJKJH
brb dying

Daniel

JAG SAKNAR DANIEL FAGERHOLM. GUD. JAG BÖRJADE TÄNKA PÅ HONOM HELT RANDOMLY FÖR FÖRSTA GÅNGEN PÅ TYP EVIGHETER. JAG SAKNAR HONOM SÅ MYCKET. HANS BLOGG FICK MIG ATT SKRIKA OCH TJUTA OCH GRÅTA AV SKRATT. 
 
Snälla säg att det är någon mer än jag som läste och kommer ihåg den finska bögpojkens rosa blogg. Snälla.
 
Länk till hans blogg: http://danielfagerholm.webblogg.se
 
Han var min höjdpunkt på dagen under hela sexan och så fram tills att han slutade blogga. Åh. Jag saknar honom </3

I know, the only words you have for me are give up and get out

You like to think that we've beaten
But we're here to stay, forever and always
 

Är nervös. Sitter och skriver. Lyssnar på musik. Tänker. Har ont i magen. Vill spy. Vill hoppa runt och skrika och skratta.
 
Om sju timmar är jag antagligen påväg till The Used, om jag inte redan är framme. Om sju timmar. Jag avlider, seriöst.
 
Nejmen ja. Har egentligen inget att skriva, förutom att jag är helt asdgfhjsdfghjdfgh. Hahah.

TÄVLING

Om ni kan gå in på min skrivarblogg och läsa det här inlägget (http://settheworldonfire.blogg.se/2012/november/tavling-ships.html#comment) och gärna joina så blir jag jätteglad C:

Baby, just believe there's no one else like me

'CAUSE I'M NEVER GOING DOWN I'M NEVER GONNA LEAVE SO PUT YOUR HANDS UP IF YOU LIKE ME THEN SAY YOU LIKE ME 
 
Har legat och sovit till och från de senaste fem timmarna, HAHAHAHAHA. Så fint ♥
 
Om ett dygn står jag och Jen högst antagligen i kön för att bli insläppta till The Used. Gulp. Vadå nervös, nejnej...

Decisions

Har bestämt mig för att inte gå och se Green Day live. Jag avundas alla er som ska se mina älsklingar, men jag tänker vänta på att de gör en vanlig spelning i Stockholm. Det är för mycket krångel med festival och sheisse. Men det betyder att jag kanske kan få gå på Yellowcard och Black Veil Brides, så wheee C:
 
(Fast det gör ont att erkänna att jag dör lite inombords, för åh Green Day mina älsklingar.)
 
 
Can you recover, baby?

Test

Hittade det här testet på Moas blogg, and yeah I'm a bit freaked out. Seriöst. Holy shit.
 
(Nej det är inget farligt. It's not creepy in that way. Hedersord.)

And I'm so sick of watching while the minutes pass as I go nowhere

HEJ FOLKET. Klockan är inte ens tio och jag har haft en konversation med trummisen från Farewell, My Love! (...tror jag HAHAHHAHA jag har ingen koll på dem </3) Han sa åt mig att ta mig ur min situation så bra jag kan (för vi snackade om shitty people typ) C:
 
Fick Jen's nummer igår. Det första vi gör är att börja snacka om konserter och vara helt asdfghgfdsdfghjgd HAHAHA ♥
 
BLACK. VEIL. BRIDES. KOMMER. TILL. SVERIGE. JAG DÖR. JAG MÅSTE FÅ SE DEM. I'M NOT JOKING. I HAVE TO.
 
Jag har förresten tänkt en del på konserter lately (...weird, eller hur?) och jag har kommit fram till att om mamma och pappa kommer tvinga mig att välja mellan festivalen Green Day ska spela på och småkonserter kommer jag ta småkonserter. Hur ont det än gör. Det är för mycket krångel med Green Day, och jag kommer antagligen gråta sönder medan de är i Sverige, men jag kan alltid fixa så att jag kan gå på småkonserter. Jag har också kommit fram till att om mamma och pappa klagar på att jag och mina konserter kostar så mycket ska jag säga att jag kan börja betala helt för dem. Att jag går om jag kan och har pengar, och om jag inte har det - well, too bad for me. Så är det bara. De kan inte ge mig ångest för något som jag faktiskt blir helt sjukt jävla sdfghsdfghjsdfghj lycklig av. De får inte.
 
Oh btw, ska kaaanske gå och se Breaking Dawn pt. II idag. Beror på om det finns platser kvar och så. Fangirling so hard right now ♥ (jag känner någon slags hatkärlek för Twilight ok)
 
Sen är det väl inget mer intressant som händer här...

Sir Dennis

Jag är Sir Dennis av Penisland (Pen Island - ni kan sluta skratta nu), riddare av det misstolkande bordet. Dubbad av Paprika (kommer inte ihåg om han också heter Sir *någonting* eller inte, får ta och fråga honom sen xD). Yeah, I'm that fabulous.
 
(Btw bilden är från idag så där är jag nyklippt och nyfärgad WHEEEEEEE)

I struggle to find the sense in making sense

Idag har varit ganska jobbig på ett sätt, men samtidigt har allt gått ganska bra.
 
Hade så jävla ont i hela kroppen på morgonen och fick så mycket ångest över allt att jag nästan grät när jag gick till bussen (som jag förresten missade). Ville verkligen inte ha bild men blev typ glad av lite beröm. Blev dock inte klar, så jag kommer få gå på öppet P-hus sen ;w; Tror inte något speciellt hände på SO:n. Åt aldrig lunch utan satt och skrev på min arm och messade med Paprika. Helt plötsligt kom Katarina (tyskaläraren) in i kontoret och jag bara "nejnejnejnej fan hon kommer fråga varför jag inte äter lunch" men hon kom med godis och bara "ni är bland de finaste kontoren här så nu får ni godis 8DDDDDDDD" så jag bara jaha... xD Sen på mentorstiden snodde jag sockerbitar och åt sju stycken och fick en sockerchock och fick socker i näsan av någon skum anledning ♥ Satt och flummade som fan på engelskan. Hade fortfarande ont i kroppen + behövde vara tillgänglig på mobilen så jag var inte med på idrotten utan gick och ringde finaste och pratade en stund och skrev lite på en grej och dog lite över att se killarna i klassen dansa (HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA).
 
Idag har jag spelat Batman (JAG LYCKADES SLÅ CROC FAWK JÄH ♥), ätit upp godiset vi fick idag, skrivit, hjälpt pappa med middagen (tacoooos) och well... here I am.
 
Ska försöka få klart en grej nu, för jag lovade Paprika det. I need to get this done now, so ciao!
 
Btw, hur kan folk säga att jag ser läskig ut? Jag är ju lika harmlös och icke läskig som en kattunge ._______.
 
Bild som illustrerar detta påstående.

Hey moon, please forget to fall down

Hey moon, don't you go down
 

Jag har både färgat och klippt håret idag, wohooo! Feels great. Ni får ingen bild though, för jag orkar inte fixa det och platta mitt hår och så vidare.
 
Försökte spela Batman idag. Fick sån jävla ångest och dog seriöst HAHAHAHAHHAA. (Alltså jag är nere i en kloak där jag ska hämta någon blomma från Killer Croc's lya. Så jag måste gå jättetyst och sakta på en typ bro av ruttnande träbitar för att inte bli upptäckt. Kom typ aslångt innan jag råkade faila och Croc dök upp och jag började seriöst gråta </3 CROC ÄR LÄSKIG OK.)
 
Har skrivit på en one shot idag också. Vet dock inte om jag bara ska låta Paprika läsa den eller om jag lägger upp den på skrivarbloggen också, för ingen lär antagligen fatta ett skit förutom han. Haha. (Det har med en av våra rollspelskaraktärer att göra. Eller ja, en av mina karaktärer. Jag skapade honom.) Det beror nog på hur den blir i slutändan, men Paprika ska få läsa i alla fall ^^
 
Funderar seriöst på att be mamma skriva en lapp till mig på idrotten imorgon. Har så jävla ont i låren att jag går sönder, allvarligt. Det känns som om jag måste vila för att kunna stå och hoppa en massa på söndag :c Har ont i hela jävla fucking kroppen THIS IS NOT FUNNEH

Tröjor

 
Baseball-tröja ♥ (den är långärmad, men jag gillar att dra upp ärmarna till armbågarna)
 
BMTH-tröja (HAHAHAHAHAH ugglan ser skum ut HAHAHAHAHHAHA)
 
Linkin Park-tröja (...det finns inget att kommentera om den - den är just simply fabulous)

Drowning in the hourglass - I guess our time ran out

Skolkade från spanskan för att plugga NO. Fick panik i början av mattelektionen för att jag insåg att det snart var dags för utvecklingssamtal, så jag satt typ och nästan grät.
 
Utvecklingssamtalet gick... jag vet inte. Bra på ett sätt men dåligt på ett annat.
 
Det började med att vi pratade om mig, hur jag mår. Min mentor vet nämligen om att jag inte mår så bra. Bland det första mamma sa var att vi skulle ta en sväng förbi kuratorn senare, vilket gav mig panik och jag satt och skakade på huvudet. Sen fattade de att det var jobbigt och började prata om ämnena istället. Jag klarar mig bra i allt - vissa lärare har skrivit att jag har en större potential som jag inte visar, och min mentor sa att jag skulle ta det som något bra. Alltså, att jag kan visa mer så fort jag mår bättre. Sen pratade vi om mina mål, och de ville sätta personliga mål såsom "må bättre". Grejen är den att jag inte kan lova att göra några förbättringar där. Liksom, när jag mår okej så är jag okej - några sekunder senare kan jag sitta och gråta och gå sönder totalt. Jag bestämmer inte att "nä nu jävlar ska jag må bra och ta tag i det här!" Det funkar inte så. Sen snackade de om kurator och ungdomsmottagning och skit igen så jag var typ gråtfärdig. När mamma skulle gå fick jag den där känslan man fick som barn när man gick på dagis och grät för att ens förälder gick. Yeah, I cried.
 
Fick åka hem, så mamma och jag har varit på IKEA och köpt köttbullar och freakat ur för att en fucking clown dök upp på en tv-skärm (HAHHAHAHAHAHHA ÅH GUD ALLA STIRRADE HAHAHAHAHAHAHHA) och så har vi sett på tv och ätit lunch och ätit chips och jag visade Petter Happy Tree Friends och HAHHAHAAHHAHAHA han tycker jag är ett psykfall helt nu <33333333
 
Så, jag mår bra nu igen. Ska inte plugga idag eller imorgon eller på lördag (inte på söndag heller...), så idag ska jag koncentrera mig på projekt, noveller och Arkham Asylum C:

You left me alone, I'm on my own

Tell me where we went wrong
 
 
Är helt kär i den här låten - hörde den första gången igår. Hittade nu videon till den och sdfghjgfdfghjkjf okej är helt förälskad i allt. This totally cheered me up.
 
Har förresten fått nya tröjor. Ett paket från Sweden Rock Shop kom idag, och mamma bara "Jag ska välja ut två saker som du får idag :DDDDDDD" och sen bara "NEJ VÄNTA DU FÅR TRE SAKER" så nu har jag tre nya tröjor ♥ Bilder kommer så fort jag faktiskt pluggat lite, så ikväll?

When I said we, you know I meant me

And when I said sweet,
I meant dirty
 

Sitter och pratar om Marilyn Manson med Darlin'. ASDFGHJKHFDSDFGHJ TAGGAD TILL TUSEN det kommer bli så awesome <33333
 
Känns som om jag börjat lyssna väldigt mycket på honom. Alltså, från många album. I CAN SING ALONG WHEEE ♥
 
~Marilyn Manson – Slutgarden~
 
Random inlägg, men ah. Uttråkad xD

Positivt

Idag ska jag vara positiv och överleva pluggandet. Så let's make a list of saker som jag ser fram emot/blir glad av!
 
 ¡Dos! har kommit ut. That's definetly a reason to be happy.
• På söndag får jag träffa Jen face to face YAAAAAAAY (HAHHAHAHA när hon såg mig i sci-fi bokhandeln och inte sa hej och när jag stod bakom henne på Simple Plan HAHAHAHAHAHA åh så jävla bäst ♥)
• På söndag får jag äntligen gå på konsert igen.
• Jag blir så jävla taggad av att lyssna på The Used.
• Mitt nya projekt går bra.
• Jag ska få klippa och färga håret på torsdag. Vet inte om jag ska våga testa någon ny frisyr och kanske färga det svart, eller om jag behåller det här röda ett tag till. HAR ALDRIG HAFT NÅGON HÅRFÄRG SÅHÄR LÄNGE OMFG (kan ha att göra med alla komplimanger jag får; blir så jävla glad, y'know)
• Jag blir lugn och kan tänka när jag lyssnar på just Slipknot. Andra screamo-band funkar, men ingen gör det så bra som Slipknot. Undrar hur det kommer sig...
• Snart är det december. Det betyder konserter, jullov, julafton, nyår och att träffa Paprika. Ser mest fram emot det sista, tbh. Vill så gärna bara få se min tvilling, krama honom, höra honom prata utan att behöva en telefon för det. Och så vill jag veta hur min FIR-tröja ser ut. Tihi.
 
Sen kommer jag inte på så mycket mer, men det är ganska mycket för att vara jag.

OH BABY BABY IT'S FUCK TIME

Green Day – ¡DOS! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHP *screams* ASDGFHJKGFDFGHSDFGHJDSDXCGHJT DEN ÄR PERFEKT OK ALLTSÅ ÅH JAG ORKAR INTE DÖR NU BYEBYE WORLD SAY GOODNIGHT 'CAUSE BABY IT'S FUCK TIME
 
...I'm not making sense xD

Någon fin titel

Hej. Bloggade inget igår och är inne via mobilen nu. Aktiviteten här kommer vara hackig den närmsta tiden, för jag har hamnat i en svacka och tappat lusten och orken med allt.

Det enda intressanta/värt att nämna sen jag senast skrev är att jag pratade med finaste i telefon igen, idag. Behövde det så jävla mycket just då.



Orelaterad bild som hamnade åt fel håll. Jag och Paprika var så jävla mogna att vi pekade finger mot varandra i våra fina mössor HAHAHAHAH <3 det var fett rüligt, särskilt när han bara "we are so badass WE'RE ALMOST CRIMINALS" alltså åh <333

Armband



Köpte de här armbanden idag också, förresten. 20 av de 48 kronorna som spenderades på dem går till unicef om jag inte minns fel. Känner mig så jävla bra på något sätt, liksom.

If it's dead, we'll kill it

Jag har snart ätit upp halva burken med sötsugspiller, haha. THIS WAS NOT THE WAY IT WAS SUPPOSED TO BE. UHUHUHUHU.
 
Har spelat Batman och dampat sönder på Harley Quinn THAT BITCH TURNED ON THE ELECTRIC FLOOR THAT FUCKING ASSHOLE GO DIE IN A FUCKING HOLE YOU UGLY STUPID-ASS BITCH <- jag lite tidigare idag.
 
Har också skrivit lite på Billie och ska fortsätta med det nu. Det går fortfarande trögt, men jag är säker på att så fort jag kommer förbi en viss händelse kommer allt bli bättre. Jag har allt klart för mig, i stort sett, förutom början. Är helt jävla lost.
 
Och nu är det middag. Adfghsdfghdfg är inte hungrig FAN TA DIG GODIS </3

Lagerhaus

Väckarklockan är pytteliten och jättesöt. Sötsugspiller är alltid bra att ha. NU KAN JAG PLANERA ONDA SAKER (+ skriva saker jag mår dåligt över; den rosa boken ska bli min må-dåligt-bok tänkte jag, där jag skriver av mig om olika saker jag mår dåligt över och inte kan prata med någon).
Så jävla glad C:

STOLTSTOLTSTOLT

Åkte till Skärholmen idag för att köpa jeans med mamma. Hatar att prova kläder, hatar provrum, hatar att jag har komplex över hela jävla mig, men idag provade vi bara någon random storlek (för jag har ingen koll på vad jag har, bryr mig inte heller faktiskt - mina kläder är mina kläder) OCH DE PASSADE. Och sen provade vi ett par till SOM PASSADE PERFEKT. Så jag kom levande därifrån med att bara ha behövt prova två par jeans som jag köpte 8D SÅ JÄVLA FUCKING AWESOME ♥
 
Bilder på de saker jag köpte inne på Lagerhaus kommer upp i ett annat inlägg (de är från mobilen så ah) :D

*en fin rubrik*

Vaknade typ halv fyra och råkade vara vaken när Paprika kom hem från FIR-konserten han var på. Han var helt salig och vet ni? HAN KÖPTE EN JULKLAPP TILL MIG. MIG. EN FIR-TRÖJA. BASEBALLTRÖJA. (Att jag inte får se den innan december, när vi träffas, är ju lite irriterande though adsfghsdgfh) JAG ÄLSKAR DEN UNGEN OKEJ JAG ÄLSKAR HONOM SÅ JÄVLA MYCKET I'M NOT FUCKING KIDDING HAN KÖPTE EN TRÖJA TILL MIG OCH BAH "Merry Christmas, baby <3" JAG ORKAR INTE SÅ JÄVLA UNDERBAR ASDFGHJFDFGHJKGFDSDFGH
 
...och nej, vi är fortfarande inte tillsammans. Vi kallar varandra för darling, älskling och baby ändå. (Jag svär, om någon mer frågar om vi är tillsammans... *hytter med näven*)
 
Idag har varit blandad. Först var jag typ helt förstörd efter att ha vaknat så tidigt, sen blev jag helt jävla sdfghjgfdfgh glad och sen var jag vaken till fucking halv sju, klev upp och gick till skolan fastän jag mådde illa och hade ont i huvudet. Kom knappt någon vart på min målning eftersom jag var så sjukt jävla borta. Var fett förvirrad på SO:n. Åt kakor och skrev på Billie under mentorstiden. Såg på Fawlty Towers på engelskan och HAHAHAHHA jag älskar den serien ok ♥ Visade ett sms för idrottsläraren att jag ska till tandläkaren och fick gå hem, men egentligen skulle jag bara hem :)))))))
 
Meningen var att mamma och jag skulle åka och köpa jeans till mig idag, men det blir imorgon istället. Looking forward to have some pants in a normal color... (Har bara röda, röd/svart-rutiga. De enda som kan räknas som normala är det dock en massa hål i - såna som ska vara där, alltså.)
 
Ska nu skriva in det jag skrivit på Billie och sedan spela Batman igen. Spelade det igår efter läxorna ju och ASDGHJGFDGFHJ JAG FICK MÖTA BANE JAG SATT OCH SKREK OCH GRÄT HATAR HONOM HAN ÄR SÅ JÄVLA LÄSKIG HAN DÖDADE MIG OK seriöst fick så mycket panik att jag bad Alex Gaskarth och Andy Biersack komma och spela med mig via twitter, men nä diss :ccc
 
Vet förresten vad Paprika ska få i julklapp. Mwehehehe C:

Ungefär 40 minuter senare

Är klar med SO-läxan! Ska göra en sida i matteboken (vilket högst antagligen går snabbt) och skriva in det jag skrev på Billie i datorn, sedan ska jag spela Batman igen. Tycker jag förtjänar det, faktiskt xD

I'm not asking, you're not telling

Det gick bra på spanskan. Förbättrade min text om vad jag gör på morgonen och jobbade i övningsboken. Upptäckte att nästa uppgift där är att skriva en berättelse på spanska. HAHAHAHAHHAH det lär ju gå... bra. Fick också läxa att kunna böja reflexiva verb WATER YOU DOIN'?!?!?!!?? DDDDDDD: nu måste jag komma ihåg alla me he och te he och se he och nos och vos och ido och ado ASDGHJKHGDFSGFHKJJGHFDFGHJ (...om du har spanska kommer du fatta det där)
 
Gjorde faktiskt en hel sida i matteboken. Fick dock kolla facit en del, så provet lär ju gå bra sen :)))) Kommer inte hinna göra röda sidorna, as usual, eftersom jag inte ens kan klara tal på E-nivå ._______________.
 
Satt typ mest och flummade på bilden och fick det återigen bevisat att jag är glömsk. Ja, jag är det, men fan sluta skratta ;w;
 
Syslöjd. Vet inte vad som hände men fick panikångest mitt under lektionen och fick springa ut. Satt och grinade på en toalett och hatade precis allt. Alltså allvarligt, jag var okej, till och med glad, men så bröt jag ihop bara sådär. Förstår seriöst inte hur det gick till.
 
NO:n var inställd pga utvecklingssamtal så vi slutade 14.10 (men vi fick gå så vi hann med helbussen) <3333 Sen jag kom hem har jag häftat ihop mina noveller jag skrivit ut, visat svenskaarbetet för mamma som tyckte det var asbra, och så slösade jag bort två timmar av dyrbar pluggtid på att spela Batman: Arkham Asylum. Det var inte mitt fel att jag verkligen var sugen på att spela något och Liv hade min dator, haha. Visste inte ens att Petter hade det spelet owo Asbra var det i alla fall ♥ (Har kommit fram till att jag kan vara ganska bra på tv-spel, lär mig kontrollerna snabbt, men jag suger så fort det kommer till skjutspel. Så är det bara.)
 
Nu ska jag faktiskt gå och plugga SO och lyssna på awesome musik. Yeah, I'm that cool.
 
Förresten, när vi skulle till lunchen GICK jag och skrev i ett skrivhäfte. Sabina frågade hur jag kunde gå och skriva samtidigt, och jag svarade att det är en av alla de skumma färdigheter jag utvecklat under åren. Det är ju så xD

Vad jag har gjort idag

Skrivit ut en massa one shots. Varit aktiv i en grupp på facebook (ALLTSÅ ÅH JAG SAKNAR DARLIN' OK). Skrivit klart min önskelista till julen samt ringat in de 10 viktigaste sakerna (vilket är quite impressive då listan innehåller 29 saker...). Har fixat till början på nästa del av Billie och är på god fot med den novellen igen, yay!
 
Hoppas verkligen på att jag blir klar med Billie till/i helgen, men åh har läxor och prov att plugga till :c Vi får hoppas på det bästa :D

Saker jag måste skaffa

 
FATTA ATT JAG KUNDE HA FÅTT SPELET FÖR 50 SPÄNN OM DET VARIT TILL PS3 ALLTSÅ ÅH OKEJ NEJ DÖR NU ASDFGHJFDSDGFHJKGHFDFGHJ
 
 
Alltså åh HAHAHAHHAHA skulle kunna döda för de där skrivböckerna ;w; I NEED THEM. Åker till Lagerhous så fort jag får pengar ok </3
 
Funderar seriöst på att räkna ut hur mycket pengar jag har, dra till Media Markt imorgon och se hur mycket det kostar där, och eventuellt köpa det. Måste låna pengar till The Used-merch av föräldrarna anyway. *shrugs* Ska fråga dem idag om det och hoppas på att de inte dampar och bara NEJ FRIDA INGET MER MERCH FÖR DIG NU!!!1!1!1!!11!1! DU KOSTAR FÖR MYCKET PENGAR!1!1!!111!!!!11!
 
...det roliga är att de faktiskt sagt det där sista, när jag började prata om Yellowcard. Det roliga med att de sa det var att jag sagt att jag kan betala konsertbiljetter själv (men att jag behöver deras kort för att kunna göra det), det är ju de som köpt alla biljetter (förutom The Used) till mig hittills .___________. seriöst;
 
Jag: omfg Asking Alexandria
De: Du får biljett i julklapp.
Jag: omfg Marilyn Manson
De: Okej biljetterna var billigare än vi trodde, vi köper.
Jag: omfg The Used JAG KAN BETALA SJÄLV
De: ok
 
Det var seriöst vad som hände så de kan ju inte direkt skylla på mig... xD

Mitt skrivhäfte

Idag fick jag en fråga om mitt skrivhäfte i skolan. (Jag bär med mig ett skrivhäfte till varje lektion utifallatt jag skulle få en inspirationskick eller får tråkigt.)
 
Frågan lyder: "Är det bara en enda novell i den där? Har du verkligen skrivit så mycket?"
 
Svar: Nej, det är inte bara en enda novell. I det häftet jag skriver i just nu finns delar av sju noveller/one shots, fyra planeringspapper och två teckningar. Plus en massa klotter i marginalerna.
 
Alltså, alla mina noveller är inte bara skrivna på datorn, precis som de inte bara är skrivna för hand. Ibland går det mycket bättre för mig att skriva på datorn (det går oftast snabbare, men nu har jag lärt mig att skriva väldigt snabbt med en hyfsat läsbar stil - övning ger färdighet) och ibland måste jag skriva för hand. Ibland skriver jag ner slarviga idéer för hand om jag inte har tillgång till en dator, ibland sätter jag mig med skrivhäftet framför datorn för att skriva något stycke som jag sedan skriver in på datorn.

Ja, jag är en mycket omständig människa.
 
Det här började jag med i somras, när vi var i Örebro. Tror jag. Hade en inspirationskick när vi var i bilen och jag kunde inte använda datorn (måste alltid ha sladden ikopplad, trots att det är en laptop, annars dör batteriet på typ tio minuter) så jag skrev för hand. Sen fortsatte jag så ute i stugan, när jag inte kunde ta med datorn utomhus. Perfekt ju, för mina skrivhäften är ungefär lika stora som ett A5 papper, alltså ett halvt A4, vilket är bra för de är så lätta att ta med överallt då ju :D
 
Alla skrivhäften jag skrivit ur sedan somras:
 
De skrivhäften jag använder just nu:
 
Såhär mycket är det kvar i en av dem (den hängande delen alltså):
 
Wow. Behöver köpa nya skrivhäften snart, tror jag. Kanske någon med ett roligare omslag? ...får väl åka till Skärholmen eller stan och leta ^^

Dag 7: Jackson (den feta so called hamstern)

HAHAHAHAHAHA åh jag älskar honom ♥
 
 
Jag har en hamster av rasen sibirisk vintervit dvärghamster. Han heter Percy Jackson ('cause Logan Lerman och så Jackson i Flight 29 Down *-*) och är ganska precis ett år gammal. Vi vet inte riktigt när han fyller år, men han var fem veckor när vi köpte honom och det är ungefär fem veckor till jul nu. Vi köpte honom den 23 december 2011 - oh what a happy day. Kommer ihåg när jag och Liv turades om att gå runt med kartongen, hur jag gick med den innanför jackan för att hålla de två hamsterbröderna varma.
 
Min favoritbild av dem tillsammans, tillsammans med den här:
Jackson är den till höger, så kolla på hans ansikte så kan ni nog gissa varför jag tycker om den här bilden så mycket...
 
Vi hade dem i samma bur i ungefär två veckor innan de började bråka så mycket att det inte gick längre. Jackson markerade sitt revir liksom (Santos kunde till exempel inte få gå in i huset utan att åka på stryk) så vi byggde en provosorisk bur till Santos. Då var de så lika att det var svårt att se vem som var vem, så jag trodde att det var Jackson som blivit attackerad, vilket skulle ha varit mer logiskt då min hamster är den fetaste och lataste av dem. Nu har vi testat att ha dem tillsammans två gånger kanske, men det är samma sak nu som då. Synd, för de var så otroligt söta tillsammans.
 
Bild på när de leker/brottas. Tyckte det var lite passande.
 
Jag tror inte att Jackson är en dvärghamster. Han kan inte vara det. När vi köpte honom var han ungefär lika stor som halva min handflata - nu är han fan nästan lika stor som min handflata + första ben-delen i fingrarna. Helt sjukt. Han är också otroligt platt och hans bakben ser ut som två paddlar. Han liksom ålar sig fram när han går. Mer om hans utseende... uhm... han är fet. Eftersom jag inte tror att han är en dvärghamster så kallar jag honom för flygekorre, för han har så mycket extra päls på kroppen att det ser ut som om han har den där typ vinghuden flygekorrar har. Exempel på att detta kan vara sant: Engång hoppade han från något, och jag svär på att han fällde ut benen så att han fick den där extra pälsen att se ut som en flagga och gled fram. HAHAHAHA jag orkar inte jävla störda sak </3
 
Min lilla Sherlock Holmes ♥
 
Den senaste tiden har vi upptäckt att han ser otroligt ond ut när han äter. Det hela började med att jag fotade honom när han åt en ärta på köksbänken - första bilden (utan blixt) såg han normal ut, andra (med blixt) såg han ut som om han undrade vad jag höll på med och tredje (med blixt) stirrade han rätt in i kameran som om han tänkte "I'LL FUCKING KILL YOU IN YOUR FUCKING SLEEP YOU MOTHERFUCKER!!!1!1!!1!!111!!1!11!" Varje gång jag ser den bilden dör jag seriöst av skratt, för alltså HAHAHAHAHAHA åh.
 
 
Vad kan jag mer säga om honom? Han brukar sova på rygg. Ibland ligger han på rygg och tvättar sig - jag har också sett honom äta i sömnen. Behöver jag säga så mycket mer än att den här hamstern/flygekorren är störtskön?
 
Så alltså: Jackson är världens skönaste, underbaraste och fetaste hamster, och jag älskar honom så sjukt jävla mycket.
 
 

So give me love, give me every little bit of your broken heart

- Gjorde klart diagnosen på matten idag. So fucking proud.
- Hade inga kläder till idrotten, för seriöst jag hittade dem inte och hann inte leta så ah. Låg på scenen och skrev på en one shot istället.
- Labb på NO:n igen, samt svara på frågor. Tråkigare än igår, tbh.
- Blev nästan tvingad till att prata på spanskan (jag får panikångest av att prata med andra än Paulina och Ronja i den klassen, seriöst) men ingen annan var klar med just den uppgiften (förutom Paulina som jag redan gjort den med - man skulle göra med två till...) så jag slapp C: fick också höra att jag jobbade på bra eftersom jag var klar med hela stencilen och hade gjort ett halvt kapitel i övningsboken - JAG KAN VARA PRODUKTIV OM JAG VILL.
 
Idag: Plugga typ javenne, SO kanske, knarka The Used (<- min spellista med favoriter av dem) och längta till nästa söndag. Yeah.
 
Åh juste, igår jobbade jag så mycket med grammatikhäftet (oseriöst dock) att jag högst antagligen är ikapp alla andra nu. WOHO! Skulle behöva göra en plan för hur jag ska plugga igen.. OKEJ PJUH NU HADE JAG TUR - trodde att vi hade NO-prov på torsdag men det är nästa torsdag så jag kan börja plugga till det i helgen istället HALLELUJAH! Måste kolla om jag har något speciellt efter nästa helg för i sånt fall måste jag göra det innan söndag... kommer fan inte hinna göra så mycket den dagen, haha xD
 
...har grammatikprov på måndagen och matteprov på torsdagen. FUUUUU. Okej plan:
 
Idag: Läsa SO-sidorna och se över uppgifterna.
Imorgon: Göra SO-uppgifterna.
Fredag: Ta en dag ledigt.
Resten av helgen samt antagligen en del av veckan: Grammatik och NO.
 
FAN ATT VI HAR SÅ JÄVLA FUCKING MÅNGA FRÅGOR TILL NO:N SRSLY DAVOD WTF.
 
Okej det här inlägget blev ju... fint.
 
MEN HAPPY NEWS: OBAMA ÄR FORTFARANDE PRESIDENT. JAG ÄR GLAD FÖR DET OKEJ. HAN ÄR EPIC. I LIKE THAT DUDIE. Behövde bara få säga det~

Just nu

Ligger på golvet och gör läxor, lyssnar på Suicide Silence – Fuck Everything och Suicide Silence – You Only Live Once på repeat samt gråter av skratt. HAHAHAHAHAHAHAHA jag orkar inte seriöst HAHAHAHAHAHAHAHAH aj min mage <///////3

You still have all of my heart

Första delen av dagen rentav sög. Sen sög den till och från under eftermiddagen. Nu är allt ganska okej.
 
Gjorde typ ingenting under matten förutom att flumma och snacka om Directioners och vad de själva tycker om sin fanbase (var tvungen att argumentera för att inte skapa bråk, hm). Sen gjorde jag verkligen absolut inget alls på svenskan, inte mer än att skriva på en one shot jag börjat med. Fick också höra att jag är sämst (för det står så på min hand, att jag är sämst, och idag var det någon som såg det) så ja blev så jävla glad att jag ville hoppa över lunchen :))))))
 
Efter lunchen blev saker och ting bättre. Vi skulle labba på NO:n - hamnade med Smurf så vi satt och stirrade på vad olika lösningar gjorde med olika metaller, och så fick hon beröm av Davod och jag fick ett lyssna "Lyssna på henne!" av honom. Nejmen allvarligt, hon var jättesmart, she deserved it :3 sen satt jag och tvillingarna och gjorde ett batteri av mynt, papper och aliminiumfolie (och ja, det funkade faktiskt). I slutet av lektionen fick jag agera DJ och spelade All Time Low – For BaltimorePanic! At The Disco – The Ballad Of Mona Lisa och Green Day – 21 Guns, samt spelade Parkway Drive – Sleepwalker på väldigt låg volym när typ hela klassen gått (skulle ha blivit mördad om jag spelat den högt när hela klassen var där). HAHAHAHAHA Smurfs reaktion när jag skrev Parkway Drive: "Men nej, Frida... .________." Smurfs reaktion när låten börjat: "O_______O vänta, Parkway Drive? Jag trodde det var lika lamt som All Time Low!" HAHAHAHAHAHAHAH Märta slog till henne och jag stod och stirrade ♥ Sen visade det sig att vi varit uppe i biologisalen så länge att vi missat hela SO-lektionen :DDDDDD
 
Apropå dagens lista: Kommer inte kunna lägga upp videon. Har ju pappas mobil och den dampar, har ingen annan kamera heller så ah... JAG LOVAR NI FÅR SE MITT RUM (hela alltså) NÅGON ANNAN GÅNG, HEDERSORD.
 
Sen var det väl inte så mycket mer... hum.
 
 
If you hate the world and you hate what you see
Then say this with me; fuck everything

Dagens upptäckt

Jag är helt fucking jävla dum i huvudet :))))))) nejmen allvarligt haha vet inte vad jag håller på med längre. Usch.



Random bild på mina fötter, mhm.


You only get one shot, so shoot!

 
När man lyssnar på ett band igen och inser att ja de var ju faktiskt okej. (Lyssnar inte på dem pga det som hände Mitch Lucker, okej?)
 
R.I.P. Mitch though ♥
 
Tror förresten de har blandat ihop Fuck Everything och You Only Live Once på Spotify. Får det inte att gå ihop... xD

IT BETTER BE BLACK IT BETTER BE TIGHT IT BETTER BE JUST MY SIZE

My Chemical Romance – Boy Division *cries* HAHAHAHAHHAHAHAHAHA
 
Så, det var skola idag.
 
Satt i en soffa på musiken och grät av skratt för att Carro försökte spela en vaggvisa för oss (Första versionen: "Det var en gång en svarthårig flicka..." Andra versionen: "Det var  en gång en negerboll..." Tredje versionen: "Det var en gång en svarthårig flicka som hade en bror, den rödhåriga brodern hade en syster, den blonda systern hade en brunhårig tvillingsyster. De två tvillingsystrarna, Brownie och Bruno gick över en br-" "MEN DU KAN JU INTE DÖPA BLONDINEN TILL BRUNO JÄVLA ÄRTA!!1!!1!!!!!!!111!1!!"). Sökte upp ackorden till For Baltimore och jag kan dem alla - problemet är bara att spela låten också... kan ju inte DDDD:
 
På svenskan satt jag mest och gjorde precis ingenting. Hm. Vi har börjat med grammatik nu och det är så sjukthelvetesjävlabajstråkigt I'M NOT EVEN JOKING.
 
Kom helt oförberedd till engelskan, då vi skulle ha uppsatsskrivning - vi var sena för att vi tejpat ihop Sofie, Märta och Smurf med varandra så de var jättelångsamma, och så kom de på innan vi skulle in att de var tvungna att ta sig loss, så jag fick sitta och skära sönder tejpen med en nyckeln .________. Så, fem minuter sen, ingen penna, inget sudd - vet ni vad jag gör? Läser igenom ämnena och skriver 6 sidor på 30 minuter, lämnar in och går. Like a fucking boss. Såg att Wille som satt brevid mig hade gjort en tankekarta och varit tidig och han satt bara och stirrade på sig papper HEY HEY I'M A HURRICANE DROP YOUR ANCHORS IN THE STORM. 
 
Skrev klart svenskaarbetet på SO:n i brist på annat att göra. Hah.
 
Läste lite ur Dearly devoted Dexter på bussen när jag åkte hem, och sen har jag fixat med svenskaarbetet och lagt ut det. Är sjukt nöjd men åh jag vill inte att novellhelvetet ska bedömas D: liksom bara nej. KAN INTE PAPRIKA KOMMA HEM OCH LÄSA DEN OCH HJÄLPA MIG SNÄLLA JAG GÅR SÖNDER PALLAR INTE OK
 
Så. Lugn.
 
Har skrivit ut NO-saker och har ångest över det. Försökte skriva ut one shots också men openoffice dampade och typ kraschade, så när jag lyckades var pappret slut. DET GÅR SÅ BRA FÖR MIG, JA VERKLIGEN. Struntar i det nu, kan göra det någon annan gång. Ska fortsätta knarka Black Veil Brides – In The End och My Chemical Romance – Boy Division istället :DDDDDD
 
Ikväll ska jag nog försöka plugga lite NO (aka låtsas läsa i boken) och se på film. Whee. Såg på Superhero Movie och Zombieland och HAHAHAHAHAHAHA jag hade glömt bort hur underbar Superhero Movie är ♥
 
"These titan blades can cut through diamond!"
"I'M NOT WEARING ANY DIAMONDS!!1!!!!1!!!!!11!"

Dag 5: Favoriter del 3: musik

Som alla redan vet så lyssnar jag ju på i princip allt mellan himmel och jord, minus pop, allt som går på radion nu, klassisk musik, svensk musik (KENT OCH LILLASYSTER ÄR UNDANTAG OK och så finns det ju andra små undantag, typ enstaka låtar, men let's look at the big picture) och hiphop. Yeah.
 
Jag skriver alltid ner alla mina typ band jag lyssnar på, markerar favoriterna speciellt. Vi tar bara de absoluta favoriterna från den här listan:
 
Green Day, Simple Plan, Panic! at the Disco, All Time Low, My Chemical Romance, blink-182, Linkin Park, Sum 41 (fast åh det var så jävla länge sen jag lyssnade riktigt jävla intensivt på dem, typ i sjuan), Rise Against, The Used, Paramore, Three Days Grace, Avril Lavigne, Good Charlotte, Forever The Sickest Kids, Fall Out Boy, Escape The Fate, Falling In Reverse, Bring Me The Horizon, Slipknot, Stone Sour, Black Veil Brides, You Me At Six, Motionless In White, Papa Roach, Skillet, Marianas Trench, Asking Alexandria, A Day To Remember, Marilyn Manson, Mayday Parade, Young Guns, Sleeping With Sirens, The Maine, Of Mice & Men, Parkway Drive.
 
Och det där är bara favoriterna. Jag lyssnar ju på mycket mer.
 
Fatta hur dyrt det är att ha musik som intresse. FATTA DET.
 
I alla fall; just nu lyssnar jag mest på Green Day, All Time Low, Motionless In White, Skillet, Asking Alexandria, Marilyn Manson, Of Mice & Men och Parkway Drive. För att ta det i ytterligare en mindre skala alltså, haha.
 
Konserter jag varit på: My Chemical Romance (18/3-11), Alice Cooper (4/7-11) Simple Plan (17/4-12), We The Kings (17/4-12), Lillasyster (21/5-12). Sen har jag sett Ulrik Munther två gånger, Jedward, Måns Zelmerlöw och Darin. Hum. DE MED DATUM ÄR DE JAG ÄR JÄVLIGT GLAD ATT JAG GICK PÅ OK.
 
Konserter jag ska på: The Used (18/11-12), The Evil Twin Tour: Rob Zombie & Marilyn Manson - jag går för Manson - (5/12-12), Asking Alexandria/Motionless In White/Betraying The Martyr/While She Sleeps - går för Asking Alexandria och Motionless In White - (26/1-13).
 
Konserter jag kanske ska på: Yellowcard, Green Day. Kommer inte ihåg datumen. Funderar på att hoppa Yellowcard faktiskt, även om jag skulle kunna döda för att få höra Yellowcard – Here I Am Alive live. Om jag hoppar den kanske det är större chans att jag får gå på Green Day - eller det är vad jag hoppas på, i alla fall.
 
YEAH JAG LYSSNAR PÅ MUSIK 24/7 BITCHES, CIAO!
 
1. Det här är jag
2. Mitt liv - familj, vänner, annat sheisse
3. Favoriter del 1: filmer/tv-serier
4. Favoriter del 2: böcker
5. Favoriter del 3: musik
6. Mitt rum
7. Jackson (den feta so called hamstern)
8. Det här gör mig glad
9. Det här gör mig ledsen
10. Mina drömmar

Tatueringar och piercings

Idag kom en kompis på att han ska bli tatuerare när han blir stor, och jag lovade att han skulle få tatuera mig om han ville. Nu sitter han och skissar på olika tatueringar som jag ska få se sen, alltså jag ger honom fria händer på dem och så gör han såna han tror passar mig. Typ. Han hade fått flera idéer sa han. Sånt här gör mig helt cplycklig ok ♥
 
Så jag har ju självklart tänkt en del på tatueringar idag. Jag vill ha bandrelaterade saker, till exempel vill jag ha Green Day's heart grenade, Simple Plan's smileys de har på NPNHJB, blink-182's smiley, en liten stekpanna någonstans (jamen Skillet xD) och så typ någon textrad från någon låt med ATL och MCR. Mamma har sagt att jag inte borde göra något bandrelaterat med denna förklaring: "Tänk om det kommer ut att en av bandmedlemmarna är pedofil, har mördat någon eller något hemskt? Vill du ha något som representerar bandet på dig för alltid då?"

Jag tänker ju inte riktigt så. Jag tänker såhär, att de banden har ju betytt något för mig. De fanns där när ingen annan gjorde det. För mig kommer tatueringarna påminna mig om den tiden jag behövde dem som mest, den tiden de räddade mig. Tatueringar har ju en personlig betydelse, har en tanke/berättelse bakom sig, och min är att jag inte skulle ha klarat mig utan musiken. Vad jag får höra senare, vad folk tycker och tänker om mina tatueringar, det bryr jag mig inte om. Det är min kropp, mina tatueringar, mina minnen. Min historia. Ingen annan ska ha något med det att göra.
 
Något jag relaterar till tatueringar, det är piercings. Man kan ju göra dem i vissa tatueringsstudios, och de är också något man behöver tillstånd av sina föräldrar att ta, om man är under 16 (tror jag det är). Jag vill pierca mig, i läppen. Antingen en vanlig svart ring, som Andy Biersack har:
 
Alltså åh så jävla vacker jag orkar inte asdfghjkhgfdfghjhgf
 

Eller snakebites, som Oliver Sykes hade ett tag:
 
 
Eller spiderbites, som the life-ruiner Ben Bruce:
 
Alltså åh jag orkar inte han är så jävla fucking vacker och adorable liksom asdfghsdfgh och åh han ser ut som en ängel jag ska få se en ängel live dör lite nu ok
 

...det blev lite fangirlande, ja. Sorry for that.
 
Men ja, det var väl typ vad jag har tänkt på i princip hela dagen. Det blir så ibland. Tror förresten inte jag får ha varken snakebites eller spiderbites, inte till en början, men att gå runt och låtsas som om man är Andy Biersack är ju inte alls fel, liksom C:

Dag 4: Favoriter del 2: böcker

(Fuckade upp förra inlägget, förlåt.)
 
Vi börjar med bokserier.
 
Harry Potter (det påminner mig om min barndom för de böckerna fanns liksom alltid där, och Harry Potter and the Philosopher's Stone var den första boken jag någonsin läste på engelska), Cirque du Freak (åh så jävla bra massor med kärlek på de böckerna), Hungerspelsböckerna (cos awesomeness), den där serien jag inte minns namnet på (Shiver, Linger, Forever - DE BÖCKERNA), Vampire Diaries-böckerna (särskilt Stefan's Diaries, för de är awesome), Bläckserien (Bläckhjärta, Bläckmagi och Bläckdöd; hade jättesvårt för Bläckhjärta första gången jag läste den, men nu är den pure magic typ), böckerna om Dexter (läser Dearly devoted Dexter - del 2 i serien - just nu), House of Night (de två första böckerna var bäst, just sayin') och Systrar i Jeans (för de betyder sommar för mig).
 
Lösa böcker som jag gillar (av de typ 200 böcker jag har i min bokhylla):
 
The melancholy death of Oyster Boy and other stories, The tales of Beedle the Bard, Supernatural: Nevermore, John Ajvide Lindqvist's böcker (särskilt Låt den rätte komma in och Människohamn), Sankta Psyko, Gil's all fright diner, Pojken i randig pyjamas, Erebos, Johanna Thydell's böcker (massamassamassa kärlek på Det fattas en tärning), Tusen gånger starkare, Här ligger jag och blöder, Kriget är slutSeven deadly sins och Alice i Underlandet.
 
Det är alltså de som finns i min bokhylla. Kom på att Petter har hela Arvtagaren-serien (de om Eragon) och Väktaren-serien och asdfghjhgdfsdfghjk på dem. (Och nej Selma, jag har fortfarande inte läst sista delen av Arvtagaren. Förlåt, ska göra det så fort jag orkat läsa igenom de andra böckerna igen C:)
 
1. Det här är jag
2. Mitt liv - familj, vänner, annat sheisse
3. Favoriter del 1: filmer/tv-serier
4. Favoriter del 2: böcker
5. Favoriter del 3: musik
6. Mitt rum
7. Jackson (den feta so called hamstern)
8. Det här gör mig glad
9. Det här gör mig ledsen
10. Mina drömmar

Dag 3: Favoriter del 1: filmer/tv-serier

Så, mina favoriter. Hm...
Vi börjar med tv-serier. De är i den ordning jag kommer på dem, inte efter favorisering:
 
Supernatural, Vampire Diaries, FRIENDS, How I Met Your Mother, Scrubs, Dexter, och så har jag snöat in på The Walking Dead nu. Jag har inte sett så mycket från The Big Bang Theory, men det jag sett är asdfghjdfghj awesome och jag tror jag skulle älska den serien om jag såg mer.
 
Jag tror nog att jag älskar Supernatural mest, faktiskt. Den serien är perfekt, seriöst. De två första säsongerna är så jävla fucking läskiga, haha. Mina favoritkaraktärer är nog Dean och Sam (huvudkaraktärerna), Cas (HUR KAN MAN INTE ÄLSKA NÅGON SOM SÄGER "ASSBUTT"!?!?!?!!?!?) och Bobby. Bobby är en mysgubbe. Sen är det ju säkert några som bara varit med någon gång sådär, men det finns ju typ sju säsonger om jag inte minns fel. Tror de har börjat sända den åttonde nu. DAMN DE ÄR FÖR MÅNGA. Men jag älskar det ♥
 
Andra favoritkaraktärer är Damon, Jeremy, Tyler, Rick, Elijah, Klaus - in some way, ja - Caroline - and again - in some way - (Vampire Diaries), Barney, Marshall (HIMYM), Chandler, Joey (FRIENDS), J.D., Turk, dr. Cox, Ben - han som spelas av Brendan Fraser, första säsongen - (Scrubs), och det är dem jag kommer på nu. Har ingen speciell i Dexter eller The Walking Dead än xD
 
Filmer;
 
Allt med Tim Burton. Eller ja, det jag sett hittills. Favoriter hos honom? The nightmare before christmas, Coraline, Sweeney Todd, Alice in Wonderland och Beetlejuice.
 
Annars kollar jag på så sjukt jävla mycket filmer att det inte är sant. Seriöst. Jag har så många favoriter också :c men vi säger såhär - jag kollar på allt. I princip. Så ja, haha, orkar inte skriva (läs; pappa stressade mig nu), så ja... men ja, skriver väl några nångång, skriver ju om sånt ibland :DDDD
 
1. Det här är jag
2. Mitt liv - familj, vänner, annat sheisse
3. Favoriter del 1: filmer/tv-serier
4. Favoriter del 2: böcker
5. Favoriter del 3: musik
6. Mitt rum
7. Jackson (den feta so called hamstern)
8. Det här gör mig glad
9. Det här gör mig ledsen
10. Mina drömmar

Fin rubrik ja

Bloggade inget igår för att Liv hade min dator från i princip när jag vaknade och jag var tvungen att städa och så kom Elvira hit. Därför blev det inget från listan heller, så jag gör både dag 3 och 4 idag.
 
Så, igår kom Elvira hit. Vi satte oss faktiskt ner och gjorde två sidor i matteboken, vilket var bra för nu slipper jag stressa med det idag. Sen planerade vi en London-resa HAHAHAHAHA alltså åh vi kommer aldrig hinna med allt på en helg ♥ VI SPELADE FUCKING SLENDER OCH JAG TYP SKREK OCH STÄNGDE AV SPELET OCH FICK RYCK OCH HAHAHAHA ELVIRA HÖLL PÅ ATT SKRATTA SÖNDER OCH NU HAR PAPRIKA FÅTT FÖR SIG ATT VI SKA SPELA SLENDER TILLSAMMANS NÅNGÅNG OKEJ NEJ ALDRIG BRB DYING. Sen åt vi middag och efter det började vi spela Alice: Madness returns - FYFAN VAD AWESOME I NEED THAT FUCKING GAME OMFG (för er som inte vet vad det är och är för lata för att söka upp det; det är en skräck-version av Alice i Underlandet, typ) - och var tvungna att pausa för en tårtpaus. HAHAHAHAHA min familj är så epic att de kan köpa tårta utan att det är något speciellt xD Sen fortsatte vi spela tills vi typ dampade, sen hämtade vi godis och valde ut ett av Petters spel. Vi skulle ha spelat Killzone 3 men det funkade inte på mitt ps3 så vi tog nåt CoD och dödade zombies xD sen kollade vi på en helt urflippad film - Black Sheep TÄNK ER ZOMBIE-FÅR HAHAHHAHAHAHA OKEJ DÖR DEN VAR EPIC HAHAHAHHAHAHA - och så Ten Inch Hero, sen somnade vi C:
 
Idag har vi ätit pannkakor, dampat på Liv när hon spelade Harry Potter för hon är så JÄVLA DÅLIG OCH FEG LIKSOM HALLÅ SPRING BARA IN TILL TROLLET OCH VAR FUCKING AWESOME men okej jag förstår det sovande trollet är så jävla fucking läskigt. Sen satt vi typ bara och var helt retarded tills hon gick xD
 
Just nu sitter jag och äter godis och ska högst antagligen se på The Walking Dead snart, samt jobba på svenskaarbetet. Det går så jävla fucking bra ♥ Enda nackdelen är att jag verkligen inte vill lämna in den, för min lärare brukar kritisera i princip allt jag gör och ja, skriva är ju typ det enda jag gör och själv tycker går bra och är roligt så... jag vill inte ha sänkt självförtroende :c
 
DÄRFÖR BEHÖVER JAG ER HJÄLP SEN. Jag lägger ut den på skrivarbloggen och ni måste komma med så mycket feedback och tips som möjligt, inte bara säga att den är bra. Hittar ni något litet ni tycker jag kan ändra så KOMMENTERA FÖR HELVETE. DEN HÄR MÅSTE VARA PERFEKT.

Wild eyes

We ride in the belly of the beast
We are the diamonds that choose to stay coal
A generation born to witness the end of the world
Against the grain
Against the odds
Against the world
Forever the underdogs

Planer för kvällen;

Lyssna på Parkway Drive, läsa The Hunger Games och skriva på svenskaarbetet. Känns bra att jag kommit kanske halvvägs med det - en vecka kvar till inlämning! *struntar i alla andra fucking läxor jag har, som matte och NO* (eller egentligen har jag inget i NO, men vi har prov på torsdag efter lovet och jag måste läsa ikapp lite... fattar ju ingenjävlating :c)
 
Har förresten läst igenom hela The Bro Code nu. HAHAHAHAHA i affären sa Petter att jag inte kunde köpa boken för att jag inte var en kille (han menade att bros är guys), men Barney har skrivit såhär;
"You don't need to be a guy to be somebody's bro"
HAH SUG PÅ DEN PETTER snälla misstolka inte :c

Inne i stan

 
I'm so fucking happy right now ♥
 
Okej, så dagen i punkter:
 
- Snackade om brottsliga duvor och huruvida Jackson är med i maffian eller inte påväg in till stan. HAHAHAHAHA ja min familj är fullt normal.
- Någon petade på mig, stirrade, sa hej och försvann sedan iväg när jag var inne på sci-fi bokhandeln. Blev helt wtf och såg inte tjejen igen efter det, men jag kände igen henne. Visade sig sedan att det var Nellie som blivit jätteblyg fast hon ville ha en kram. HAHAHAHA orkar inte, dog lite ♥
- Satt återigen inne på Kulturhuset och fikade. På våningen under där vi var i söndags dock, haha. Lika bra det, I guess.
- Gick med mamma till Shock och dog lite över hur snyggt allt var. Köpte dock inte, hade inte tid eftersom vi bara lämnat de andra och mamma inte trodde att Viggo skulle klara av att vara inne i stan så länge till så vi blev lite stressade.
- Någon frågade på engelska hur man kom till Älvsjö, men eftersom jag var stressad, förvirrad och suger på beskrivningar så försökte jag säga att hon kunde gå och fråga någon annan för jag visste inte. Jag visste inte hur jag skulle förklara hur man kom från t-banestationen till pendeltåget så jag försökte hänvisa till informationsluckan en bit bort. Hon såg mest förvirrad ut.
- Skrev lite på svenskaarbetet på tåget hem.
- Köpte godis.
- Tappade bort min penna.
- Hamnade här.
 
Ska antagligen bläddra igenom The Bro Code och tokläsa The Hunger Games (läser den på engelska, ja - har försökt i flera månader snart men har liksom fastnat). Har så mycket att läsa nu, haha. (Två Dexter-böcker, en från Vampire Academy, en bok om Supernatural, The Hobbit och så vill jag läsa om x antal böcker... som The tales of Beetle the Bard och The melancholy death of Oyster Boy and other stories och Gil's all fright diner... HITTADE DEN INNE PÅ SCI-FI BOKHANDELN FÖRRESTEN DOG LITE ♥ men ah, haha. Länge sen jag hade mycket att läsa.)
 
Den här bilden är från söndags, men jag hade samma kläder idag. Älskar mina jeans och min tröja och min sjal och min jacka såhär mycket okokokok.
 
 
Nä, ska nog ta ner The Bro Code och läsa lite i den innan middagen (tacooooos åh fyfan vad jag är hungrig) och så typ läsa The Hunger Games samt skriva sen. IKVÄLL SKA JAG SNÖA IN PÅ THE WALKING DEAD WHEEEE ♥
 
Åh, har verkligen börjat älska Parkway Drive nu efter att ha lyssnat på hela Atlas. Är helt kär i det albumet. Har fått jättemycket inspiration från bl.a. Parkway Drive – Wild Eyes och Parkway Drive – The River till typ en one shot samt scener i den kommande uppföljaren till Billie. Tihi. Synd att jag är helt jävla fucking pank och kommer behöva tigga pengar från mamma och pappa för att kunna köpa The Used-merch, för annars hade jag lätt gått och sett Parkway Drive när de kommer om 11 dagar.
 
16 dagar kvar till The Used nu ♥

Dag 2: Mitt liv (familj, vänner, annat sheisse)

HAHAHAHAHAHAHA åh. Mitt liv.
 
Min familj består av sex personer - (i åldersordning) pappa, mamma, Petter (storebror), jag (mellanbarn), Liv (lillasyster) och Viggo (lillebror). Vi har även två hamstrar, Jackson och Santos. Jackson är min fetboll. Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att vi är väldigt dysfunktionella och typ, alla har säkert någon form av diagnos. Haha.

Skämt åsido - min lillebror har autism. Ni kan googla det om ni vill läsa mer. Han fick diagnosen när jag gick i mellanstadiet, typ i fyran kanske. Han har haft den ett par år i alla fall. Idag går han i en specialskola (särskola, muppskola, skola för barn som behöver hjälp, kalla det vad ni vill) och har utvecklats otroligt mycket. Vi får kämpa för honom, för att allt ska vara bra, men det är så värt det. Han är helt enkelt en underbar liten man.
 
Kompisar... Jag antar att jag har en hel del kompisar, egentligen, men det är bara två som jag skulle räkna som mina allra bästa kompisar.
 
Den ena är Paprika. Vi träffades på KPwebben för lite över ett år sedan och bytte ganska snabbt telefonnummer och sånt. Han är min tvilling och världens finaste människa, och jag älskar honom mer än något annat. Jag kan prata med honom om allt och inget, seriösa och oseriösa saker, och det är så jävla underbart.
 
Den andra är Elvira. Den enda barndomskompisen jag har kvar. Tror vi träffades på typ dagis och lekte en hel del på sexårs. Sedan gled vi ifrån varandra för att hitta tillbaks till varandra i sexan, högstadiet, när vi hamnade i samma skola. (Såhär är det, att de flesta från min skola hoppade till Kunskapsskolan eller en fjortisskola precis vid centrum, och alla tyckte jag var galen som valde att åka buss i tusen år till en skola utan lekplats.) Jag är liksom trygg med henne och hennes hem är som mitt andra hem. Jag trivs med henne, hennes familj och hemma hos henne, helt enkelt.
 
Sen har jag ju kompisar. Orkar inte räkna upp alla men ni vet förhoppningsvis vilka ni är C:

Mitt liv består just nu av högljudd musik, sena nätter framför en tv-skärm och bläckskrift i skrivhäften. Och perversa rollspel.
 
Hinner inte skriva mer nu, ska åka till stan. Men det är typ, mitt liv just nu. Och familj. Och kompisar. BAZINGA!
 
1. Det här är jag
2. Mitt liv - familj, vänner, annat sheisse
3. Favoriter del 1: filmer/tv-serier
4. Favoriter del 2: böcker
5. Favoriter del 3: musik
6. Mitt rum
7. Jackson (den feta so called hamstern)
8. Det här gör mig glad
9. Det här gör mig ledsen
10. Mina drömmar

We are the diamonds that choose to stay coal

Parkway Drive – Wild Eyes ♥
 
Har duschat, ätit brunch (omnomnom bacon ♥), sminkat mig, fixat mitt hår som fick för sig att se ut som Harry Styles igen, varit förbannad på mänskligheten (eller ja Directioners) och gjort en ny design till skrivarbloggen. Ska hitta på någon design här också, whee.
 
Pratade över en timme med finaste inatt igen. Eller ja, han pratade och jag låg och fnissade xD DET ÄR INTE MITT FEL ATT HAN ÄR SKUM OK </3 och förresten hade han ganska dålig täckning, så jag hörde typ en tredjedel av allt han sa ;w;
 
Åker snart in till stan. Måste hitta mina pengar och typ, ah. Vet inte om jag ska ha en väska eller inte, för det är sjukt jobbigt med läderjackan (som jag i princip bor i) men åh jag har inspirationskick pga Parkway Drive, så det kan vara bra att ta med ett skrivhäfte... får tänka lite på det owo

Fortfarande vaken

Mweheheheheh. Skrev klart halloween-saken till Paprika som blev helt asdfghjgfdsdfghjhgf så nu är jag hyper. Har nästan skrivit en sida på skolarbetet, haha.
 
Imorgon (eller, idag då, egentligen) (det kommer inte kännas som fredag förrän jag har sovit) ska jag, mamma och Petter förhoppningsvis in till stan. Awesomeee. Vet bara att jag ska försöka leta byxor (lär ju inte bli så svårt - hej Shock och Blue Fox...) och köpa nästa del i Cirque du Freak. Sen vet jag inget mer.

I don't wanna live, I don't wanna breathe, unless I feel you next to me

You take the pain I feel
(Waking up to you never felt so real)
 

Vill förresten säga något om det tidigare inlägget:
 
Jag skrev det om hur jag mår för att jag orkar inte låtsas hela tiden. Ibland är jag okej, ibland är jag så ofuckingkay att jag inte vet vad jag ska göra. Jag försöker ju vara glad och positiv, för jag vill verkligen vara det. Men ja, jag vill inte att folk ska behandla mig annorlunda för att jag mår dåligt. Inte över nätet. Jag är ju fortfarande Frida, eller hur?
 
I alla fall. Tänkte berätta en sak som hände igår.
 
Ett tag nu har Petter gått och skrämt upp mig och sagt att han ska klä ut sig på halloween men aldrig sagt till vad. Så igår när jag kom hem från trick or treat väntade jag mig att han skulle hoppa fram nånstans och typ, jagvetinte, skrämma skiten ur mig. Han var inte på toaletten eller på sitt rum, och eftersom vi skulle äta middag så tänkte jag fan inte gå upp till mitt mörka rum för att se om han var där eller inte. Mamma sa att han var där, i alla fall. Hon fick mig att byta plats så att jag inte skulle sitta brevid henne (och därmed satt så att jag såg fönstret) och tonade ner ljuset. Satt och typ åt och så kollade jag upp mot fönstret och såg FUCKING SLENDERMAN STÅ DÄR UTE. Flippade ur totalt och satt och skrek, haha. Det visade sig att de planerat det hela medan jag var borta. Trots att jag själv tycker det var ganska elakt egentligen, med tanke på hur jävla cprädd jag är för Slenderman och mörker, men de ska ha cred för fint utförande.
 
TODAY I SHALL GET MY REVENGE. Först ska jag skriva klart one shoten till Paprika som aldrig blev klar igår, sen ska jag gå och hämta/leta efter kläderna. Wish me good luck! C:

Dag 1: Det här är jag

Jag heter Frida *mellannamn* *efternamn*. Jag vet att de allra flesta redan vet vad jag heter, men trots det tycker jag inte om att skriva sånt öppet på exempelvis bloggen eller andra hemsidor. Facebook och spotify är inget jag kan göra något åt, but that's cool. Jag går på en friskola vid namn Södertörns friskola, i klass 9Bf. Alltså Bild & form. Jag har ingen jävla aning om vad jag ska söka till gymnasiet, än mindre vad jag ska bli, men det löser sig väl.
 
Jag är 15 år gammal, född den 17 april 1997. I hela mitt liv har jag bott i en liten gullig ort ganska precis utanför Stockholm (alltså, det tar 20 minuter för mig att ta t-banan in till centralen). Jag bor i en vit tegelvilla med min familj som består av 6 pers (mig inberäknad) plus två hamstrar. Frågan är om inte min lillebror räknas som hund. Idag kan vi nog räkna honom som människa. Min lillebror har förresten en diagnos, autism, men är trots det den som är mest normal i våran allmänt dysfunktionella familj.
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om just mig själv, för jag vet inte vad jag ska säga. Är jag verkligen rolig, snäll, awesome? Det känns så egoistiskt att säga sånt om sig själv. Men jag själv anser att jag har världens sjukaste humor, försöker vara snäll och rättvis, är allmänt pervers och väldigt självständig. Så kan jag nog säga, tror jag. Sen att alla har sina egna uppfattningar om mig är ju en helt annan sak, men jag kan säga att jag är jag, oavsett vad - om jag är olika mot olika personer så beror det helt på den andra personen.
 
Jag önskar att jag skulle kunna säga att jag är en glad och positiv tjej, men det vore att ljuga. Just nu tror mamma att jag håller på att bli deprimerad, så jag går på tabletter. Två om dagen måste jag ta. Ibland hjälper de, ibland gör de det inte, och om de inte gör det får jag choklad. Det finns tusen anledningar till att jag mår som jag gör i skrivande stund, men allt är ganska personligt. Jag har försökt hålla det här från bloggen så mycket jag kan, för även om jag använder bloggen som ett sätt att kommunicera (på något sätt är det väl vad jag gör, right?) och ett ställe för mig att bara skriva av mig så vill jag inte låta det här gå ut så mycket över andra. Jag antar att jag inte lyckas särskilt bra, men jag försöker fortfarande.
 
Nu släpper vi det och pratar om lite gladare saker. Mina största intressen här i livet är att skriva, läsa, se på film/tv-serier och musik. Ni ser antagligen ganska mycket av allt det här på bloggen, förutom skrivandet kanske. Men de flesta jag vet läser den här bloggen läser också min skrivarblogg, settheworldonfire, eller har sett mig skriva på ett eller annat sätt innan. Jag läser och ser på i princip vad som helst, och mina favoriter dyker upp om ett par dagar. Musik betyder så otroligt mycket för mig och är i princip det som fått mig att klara mig såhär långt. Utan till exempel Green Day i sexan hade jag inte orkat byta skola, utan Simple Plan hade jag aldrig pallat sjuans alla förändringar, utan all screamo-musik i åttan hade jag brytit ihop och ja, well. En salig mix av allt ska nog få mig att ta mig igenom nian nu också.
 
Det finns nog inte så mycket mer att säga om mig. Om det är något mer ni vill veta om mig får ni fråga så kanske jag svarar, antingen på själva kommentaren (så kom ihåg att fylla i e-mailadress om ni vill veta om jag svarat!) eller i ett nytt inlägg. Vi får se.
 
Vi hörs!
 
1. Det här är jag
2. Mitt liv - familj, vänner, annat sheisse
3. Favoriter del 1: filmer/tv-serier
4. Favoriter del 2: böcker
5. Favoriter del 3: musik
6. Mitt rum
7. Jackson (den feta so called hamstern)
8. Det här gör mig glad
9. Det här gör mig ledsen
10. Mina drömmar

Lista

Emma påminde mig om listan (JAG KOM FAKTISKU IHÅG DEN OK) jag ska börja med idag. Sitter just nu och ser på film (Catch me if you can - omnomnom på Leonardo DiCaprio <3) med mamma och Liv, så jag skriver så fort den är slut C:

Happyness

Pratade nyss med världens finaste i telefon för första gången någonsin. Det var awkward men så jävla gulligt på något sätt. Men han skrämde mig HAHAHAHAHAHAH
Yeah well, that was awesome. Whee <3

RSS 2.0