You'll never change me, you'll never break me, no

Glömmer hela tiden bort att jag har den här bloggen, haha. Ska bättra mig!
 
Jag minns knappt förrförra veckan alls, vilket måste betyda att den varit helt okej? Vet att jag var hos Frej på helgen men det var allt, seriöst.
 
Förra veckan var jag hemma på måndagen för att Mariolina skulle berätta för gruppen varför jag inte skulle komma och vara med på lektionerna, och om jag skulle vara det så skulle jag bara titta på, och eftersom sånt lätt kan bli awkward så såg jag ingen mening i att pallra mig till skolan. Eldade därför med mamma och började att se om första säsongen av Vampire Diaries för 12345676564 gången. Seriöst älskar den serien så mycket??? Damon är en precis vampire bean som måste skyddas från världen hAN ÄR SÅ PRECIOUS *låtsas inte om att han dödade en massa människor eh*
 
På tisdagen mådde jag inte bra alls så jag stannade hemma och såg på Vampire Diaries och idk tror jag kanske gjorde något mer??? Var för ledsen för att orka göra något intressant i alla fall, haha.
 
På onsdagen pallrade jag mig till skolan där jag mest läste Good omens och låtsades att jag var döv, och svarade på en trettio sidors lång enkät. Det var kul dock för att min mentor mutade hela klassen med fika för att vi skulle komma, och när vi kom dit visade det sig att hon bakat bullar + tre olika sorters äppelpajer och alltså jag älskar henne hon är så precious ♥ Så åt paj, godis och kommenterade vissa frågor onödigt högt, typ "'på en skala på ett till tio, hur tycker du att livet är?' eTT" och "'hur många nära vänner har du?' .........vad är vänner?" etc. Var jätterolig. Paulus och Zeb var helt "aaaAAAH YOU'RE AWESOME 8D" hela tiden jag var i skolan också och det gjorde mig glad.
 
På torsdagen åkte jag och mamma för att ha möte med kuratorn, och mamma fick sitta med den här gången. Efter att vi pratat släppte ledsamheten och jag vet nu vad jag ska göra. Det kändes liksom mycket lättare att prata med någon som inte var en familjemedlem och kunde ta upp saker som ingen tänkt på hemma. Trodde aldrig att jag skulle säga det här, men det är så jävla skönt att prata.
Efter att ha träffat Lena så åkte vi och hämtade upp Petter för lunch i Skärholmen. Vi letade jeans till mig också, men det slutade med att vi åkte till Kungens Kurvas shoppingcenter istället för att det var mycket bättre. Köpte världens skönaste svarta jeans eftersom mitt lilla emohjärta grät över faktumet att jag inte hade jeans som var lika svarta som mitt hjärta eh </3
 
På fredagen övervägde jag att skolka och åka direkt till Frej, but opted against it och hade en rolig engelskalektion istället. Pratade mest med Robin, Sandra och Paulus och skrattade asmycket. SJ var sena så var lite upprörd under resan, men det släppte så fort jag kom fram. Under helgen har Frej varit ganska sjuk, typ febrig och sovit nästan hela tiden, och jag hade fruktansvärt ont i magen, så lördagen bestod nästan bara av oss som bara "älskling kan inte du hämta det där till mig snääääälla vaDÅ DU ÄR DÖENDE VADFAN TROR DU JAG ÄR DÅ????". Eh. Men vi mådde båda ganska bra mitt på dagen så vi tog med oss Capri Sunne's in till stan och gick på en ascool utställning och shoppade lite. Gick och köpte glass när vi tagit bussen hem till honom för att han behövde få gå och lägga sig igen och jag är så snäll. Vi spelade också Smash och såg på jättecheesy filmer samt Steven Universe och All hail King Julien för att säsong två släpps och vi är small nerd beans. Yup.
 
Idag utforskade jag i Huddinge, främst för att hitta bilder att ta till redaktionen, men det slutade med att jag hittade roliga gungor och köpte Kvinnan i svart samt Monsterhavet cos treat yo'self. Åkte till Skärholmen för att köpa eyeliner också och var lite smått besviken över att de inte hade min blåsvarta, så tröstköpte en kajal som matchar eyelinern som jag faktiskt köpte. Åkte hem, började jobba på ett collage för redaktionen, fick ett meddelande från Jonas som ville träffas, så fick packa ihop datorn och åka till Skärholmen igen för att besöka honom på jobbet. Vi kollade på hur tidningen kommer att bli, hur min artikel ser ut och gjorde klart collaget tillsamamns, så nu är mitt typ internship på redaktionen över! Är helt klar och är jättestolt över mig själv.
Efter att jag sagt hejdå så åkte jag hem och åt middag, sedan tände jag ljus och nu sitter jag här. Funderar på att sätta på något avsnitt av Supernatural eller The Walking Dead och kanske börja skriva på min projektplan inför gymnasiearbetet. Måste börja någon gång, helst ikväll eftersom jag tror att jag ska träffa min handledare imorgon och prata om det, men jaja. Vi får se!
 
Skulla lägga upp bilder från instagram men det vill inte min dator... jaja.

Who'd you think you'd fool, baby, digging your own grave?

Varje gång jag hör Fire - PVRIS blir jag bara lite ytterligare mer taggad på att det ska bli november sdfgSDFGHSDFGH
 
Under förra veckan hände inte så mycket efter tisdagen, faktiskt. Minns inte alls vad som hände på onsdagen men vet att jag hade spex-foto på torsdagen. Var djävulen som ska ta över världen så hade en spontan collab med Zeb som tydligen var präst xD Åkte till Skärholmen när jag var klar på skolan och åt lunch med mamma och hjälpte henne att välja ut nya glasögon!!
 
I fredags fyllde Viggo år, så gjorde ett hörförståelseprov i skolan, sen kom Frej till min skola och vi åkte hem till mig. Viggo firades med paket på sängen fastän klockan var typ fem på eftermiddagen och tacos och senare kom farfar och Anders över för att äta tårta. Jag ska aldrig mer sitta bredvid Liv och Frej när de har fått tag på fucking jävla tutor höll på att bli galen <///3
Under hela helgen har jag och Frej spelat kort med Liv, läst creepypastas, gjort läxor och sett på America's Next Top Model. Vi såg också på Jurassic Park med familjen för att Frej inte hade sett den och jag tyckte att det var oacceptabelt </3
 
Idag hade jag redaktionsmöte igen, så Frej fick följa med. Mötet var inte så kul för tvingades ha på mig en tröja som var för tight och det kom ett filmteam dit som inte skulle störa men som avbröt konstant och var asjobbiga. Jaja, fick idéer och inspiration i alla fall så ska påbörja mina uppdrag så snart jag kan!
Efter mötet åkte jag och Frej in till stan, köpte godis och gick och letade serier. Han köpte Tokyo Ghoul 2 och Love Stage!! 2 till mig fastän han inte alls behövde och jag bara naaaw ;W; Killen i kassan kommenterade på att han köpte en intressant mix av manga eftersom det var yaoi och gore och humor och jag stod bakom en monter och typ grät xD
 
Kom hem, åt middag och nu skulle jag egentligen ha gjort läxor men orkar inte så ska ligga och läsa resten av dagen, tror jag.
 

RSS 2.0