Dag 4: Favoriter del 2: böcker

(Fuckade upp förra inlägget, förlåt.)
 
Vi börjar med bokserier.
 
Harry Potter (det påminner mig om min barndom för de böckerna fanns liksom alltid där, och Harry Potter and the Philosopher's Stone var den första boken jag någonsin läste på engelska), Cirque du Freak (åh så jävla bra massor med kärlek på de böckerna), Hungerspelsböckerna (cos awesomeness), den där serien jag inte minns namnet på (Shiver, Linger, Forever - DE BÖCKERNA), Vampire Diaries-böckerna (särskilt Stefan's Diaries, för de är awesome), Bläckserien (Bläckhjärta, Bläckmagi och Bläckdöd; hade jättesvårt för Bläckhjärta första gången jag läste den, men nu är den pure magic typ), böckerna om Dexter (läser Dearly devoted Dexter - del 2 i serien - just nu), House of Night (de två första böckerna var bäst, just sayin') och Systrar i Jeans (för de betyder sommar för mig).
 
Lösa böcker som jag gillar (av de typ 200 böcker jag har i min bokhylla):
 
The melancholy death of Oyster Boy and other stories, The tales of Beedle the Bard, Supernatural: Nevermore, John Ajvide Lindqvist's böcker (särskilt Låt den rätte komma in och Människohamn), Sankta Psyko, Gil's all fright diner, Pojken i randig pyjamas, Erebos, Johanna Thydell's böcker (massamassamassa kärlek på Det fattas en tärning), Tusen gånger starkare, Här ligger jag och blöder, Kriget är slutSeven deadly sins och Alice i Underlandet.
 
Det är alltså de som finns i min bokhylla. Kom på att Petter har hela Arvtagaren-serien (de om Eragon) och Väktaren-serien och asdfghjhgdfsdfghjk på dem. (Och nej Selma, jag har fortfarande inte läst sista delen av Arvtagaren. Förlåt, ska göra det så fort jag orkat läsa igenom de andra böckerna igen C:)
 
1. Det här är jag
2. Mitt liv - familj, vänner, annat sheisse
3. Favoriter del 1: filmer/tv-serier
4. Favoriter del 2: böcker
5. Favoriter del 3: musik
6. Mitt rum
7. Jackson (den feta so called hamstern)
8. Det här gör mig glad
9. Det här gör mig ledsen
10. Mina drömmar

Kommentarer
Postat av: Anka

Wolves of Mercy Falls. Mercy Falls vargar på svenska (tror jag).

Svar: Tack :3
Frida

2012-11-05 @ 16:34:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0